Cătălin Ivan: Boc continuă să ofere noi mostre de tupeu

Europarlamentarul  Cătălin Ivan susţine că Emil Boc continuă să ofere "noi mostre de tupeu specific PDL", din moment ce fostul prim-ministru a fost cel care a crescut TVA şi a adus "dezastrul economic şi social" în România. Declarația purtătorului de cuvânt al PSD vine în contextul în care Emil Boc a declarat că  anul politic 2013 se încheie jalnic, lamentabil, de către un USL divizat, care arată faţa monstruoasă pe care o are".

 "Emil Boc continuă să ofere noi mostre de tupeu specific PDL! După ce a adus dezastrul economic şi social în România, acum îşi permite să atace USL pe subiectul taxelor şi al situaţiei economice. Sunt convins că nu există niciun român care să fi uitat că Emil Boc este cel care a crescut TVA la 24% – cea mai importantă taxă, pe care cu toţii o resimţim – cel care a tăiat salariile cu 25%, cel care a luat ilegal bani pensionarilor şi cel care a lăsat sute de mii de români fără locuri de muncă! Acesta acuză, culmea, tocmai guvernarea USL, cea care a reîntregit salariile bugetarilor, care a crescut numărul angajaţilor cu circa 100.000, care a redat banii pensionarilor, care a redus TVA la pâine şi care a adus România pe creştere economică", se arată într-o declaraţie a lui Cătălin Ivan, remisă marţi agenţiei MEDIAFAX.

 Purtătorul de cuvânt al PSD mai arată că afirmaţiile recente ale lui Emil Boc sunt contrazise de datele statistice.

 "După măsurile dezastru pe care le-a luat ca premier, Emil Boc şi-a pierdut orice urmă de credibilitate şi de capacitate de a da lecţii. Acesta vorbeşte despre lipsa creşterii economice, despre accentuarea şomajului şi despre pierderea investiţiilor, când în realitate toate cifrele arată exact contrariul! Este uimitoare neruşinarea cu care oameni precum Emil Boc continuă să-i mintă pe români", susţine Cătălin Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel