Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Cât plătesc bucureșteni pentru mâncarea fast-food

Diaconu Andreea / 20 iul 2012 / 15:00
Shaorma, principalul fel de mâncare, pe litoral
Shaorma, principalul fel de mâncare, pe litoral

Bucureștenii plătesc în jur de 65 milione de euro pentru mâncarea de tip fast-food. 

Dacă până în 2000, românii vizitau restaurantele care comercializau mici, astăzi din meniul zilnic al unui bucureștean nu lipsește mâncarea de tip fast-food. De aceea, aproape zilnic, restaurantele  vând, în medie, 25.000 de shaorme, 10.000 de pizza și 500 de pachete cu mâncare chinezească.

La restaurante ca Dristor Kebab, Dineș sau Chicken Staff o shaormă costă între 7 și 18 lei. Majoritatea clienților sunt atrași de prețul mic și spun că aceste alimente sunt sațioase.

Dacă shaorma este măncarea preferată pentru cei care doresc să ia o masă rapid, când vine vorba de comenzi la domiciului, românii se orientează către pizza. Ca valoare, piața livrării de pizza la domiciliu este estimată la 25-30 de milioane de euro, în condițiile în care valoarea medie a unei comenzi este de circa 35-43 de lei, informează Capital.ro.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25