Urmărește emisiunea live


Cât de sigură este cazarea la hotel în timpul pandemiei? Vezi recomandările

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Cu vara aproape, mulți oameni vor să călătorească din nou și se întreabă când va fi în siguranță acest lucru în timpul COVID-19.

Nu există niciun răspuns la întrebarea dacă este sigur să călătoriți chiar acum. Pe măsură ce statele se deschid, oamenii vor începe să se aventureze mai mult, iar deciziile vor trebui să se bazeze pe propriul nivel de confort.

 

Dar înainte ca tu și familia să decideți să rezervați vacanța din acest an, există câteva lucruri destul de importante pe care trebuie să le luați în considerare.

 

Cum păstrează hotelurile siguranța în timpul COVID-19?


Deși chiar nu este înțelept să călătoriți și să stați într-un hotel chiar acum în scopuri de agrement, există anumite situații când este necesar să rezervați o cameră de hotel, cum ar fi situațiile de urgență care vă obligă pe tine și familia să ieșiți din casă (probabil în lunile de vară).

Cât de riscant este să stai într-un hotel în timpul COVID-19?

Cazarea la un hotel crește cu siguranță șansele de infectare cu noul coronavirus. Îndrumările CDC pentru a călători în timpul pandemiei spun că „a rămâne acasă este cel mai bun mod de a vă proteja pe voi și pe ceilalți de a vă îmbolnăvi” și vă avertizează că nu ar trebui să călătoriți dacă sunteți bolnav, dacă cineva cu dvs este bolnav sau dacă ați fost aproape de cineva cu COVID-19 în ultimele două săptămâni.

Când vine vorba de hoteluri în special, există câteva riscuri de care trebuie să fiți conștienți. Primul risc este dat de șansele dvs de a intra în contact cu alte persoane, conform health.com.

Vezi mai multe aici https://www.health.com/condition/infectious-diseases/coronavirus/is-it-safe-to-stay-in-a-hotel-during-covid-19

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel