Carmen Avram: România este veriga slabă a UE. Dovada!

Carmen Avram a discutat despre candidatura Rovanei Plumb pentru funcția de comisar european, implicit prăbușirea PSD, dar și despre modul în care au decurs lucrurile la Bruxelles, afirmând că s-a săpat la temelia acestei numiri și la temelia României.

"Primul candidat la poziţia de comisar, doamna Plumb, a fost respinsă pentru că a făcut un împrumut. După doamna Plumb, au mai venit încă trei nominalizări care au fost amânate. Răspunsurile au fost date pe ocolite. Pentru prima dată în istoria UE, un preşedinţe desemnat al Comisiei Europene decide să aştepte rezultatul unor alegeri pentru a nominaliza pe cine dorea. PPA s-a implicat în ceea ce s-a întâmplat la Bucureşti, iar această maşinaţiune care a dus la prăbuşirea PSD a avut şi un vector de influenţă de la Bruxelles. Nu ştiu dacă de la nivelul Comisiei Europene. Dar în orice caz s-au tras foarte multe sfori în această perioadă. De exemplu, Domnul Cioloș a început să tragă sfori din secunda în care s-a auzit că ar putea fi doamna Plumb şi a început să sape la temelia acestei numiri.

"România este verigă slabă a UE"

După care s-a auzit că va fi respins comisarul ungur, care era din PPE, şi atunci a trebuit să existe şi din S&D un comisar, ca să existe un echilibru. Şi s-a decis, în urma maşinaţiunii domnului Cioloș, să fie România, care era veriga slabă, în urma ultimilor trei ani în care s-a vorbit atât de urât despre România. În acest moment, România este veriga slabă a UE şi dovada sunt actele care ne stau la dispoziţie şi care ne arată că, în 2018, la nivelul Parlamentului European, nu a existat niciun director şi niciun director general român. Alte state au avut. Malta a avut, care este mult mai mică. România nu are în poziţii importante români. Noi suntem veriga slabă. De fiecare dată când trebuie să fie exploatată o situaţie, România pică la mijloc pentru că s-a săpat la temelia acestei ţări", a declarat Carmen Avram în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel