Când revine Mihai Gâdea la Antena 3 după problemele de duminică, 14 aprilie

Scutaru Cristina / 15 apr 2019 / 18:33 Salveaza PDF Comentarii
Mihai Gadea (stg.) si Mircea Badea (ctr.) participa la lansarea volumului 'Zece ani rai', autor Mugur Ciuvica (dr.), la Standul Editorii RAO, in cadrul celei de-a XXII-a editii a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura, la Romexpo.
Descriere foto: Mihai Gadea (stg.) si Mircea Badea (ctr.) participa la lansarea volumului 'Zece ani rai', autor Mugur Ciuvica (dr.), la Standul Editorii RAO, in cadrul celei de-a XXII-a editii a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura, la Romexpo.

După ce duminică seară, 14 aprilie, a absentat de la Antena 3, Mihai Gâdea va reveni pe post.

Mihai Gâdea va avea emisiune începând de luni, 15 aprilie 2019. De la ora 21:00, jurnalistul vă așteaptă la Sinteza zilei, emisiunea sa de la Antena 3 cu dezvăluiri crâncene și o bombă uriașă de presă. Despre ce este vorba vom afla împreună începând cu ora 21:00.

Adrian Ursu a venit, duminică seară, la Antena 3, în locul lui Mihai Gâdea să modereze emisiunea alături de Mircea Badea. De altfel, Adrian Ursu a povestit ce a pățit Mihai Gâdea. Jurnalistul ar fi trebuit să fie pe post, dar din cauza oboselii cauzate de drumul lung din SUA, nu a mai putut să fie în direct la Antena 3.

"Din păcate, Mihai Gâdea nu este împreună cu noi pentru că uneori drumurile lungi pot să facă și suferințe mici", a zis Adrian Ursu.

VEZI ȘI: Ce trebuie să faci dacă bagi benzină în loc de motorină sau invers

 

"Suferințe trecătoare, absolut nesemnificate", a completat Mircea Badea.

Premii pentru Antena 3

 

Mihai Gâdea și Mircea Badea au revenit în România după câteva zile de absență. Cei doi au fost în SUA. Motivul? Jurnaliștii Antena 3 și Antena 1 au obținut patru medalii de argint și două de bronz la New York Festivals and Film de la Las Vegas. Premiile au venit pentru materialele de la „În premieră", emisiune realizată de Carmen Avram, și pentru un material de la Observator, „Femei în Afganistan", al Soniei Simionov și al Loredanei Popovici.

Excelență în jurnalism

 

Mihai Gâdea a spus că la această competiție participă „comunitatea internațională de jurnaliști de la toate rețelele importante de televiziune din Europa, SUA, Asia".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27