Camera Deputaților, servere și echipamente de rețea. Achiziții de ultimă generație

Camera Deputatilor
Camera Deputatilor

Camera Deputaţilor a demarat două proceduri prin care vrea să achiziţioneze servere şi echipamente de reţea.

În acest sens, Camera Deputaţilor a demarat o procedură simplificată prin care vrea să cumpere servere: Lot 1 - Sistem server signalistică digitală (un set); Lot 2 - Server site web (două bucăţi). Valoarea contractului este estimată la 322.352 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 13 august, urmând să fie deschise în aceeaşi zi, scrie Agerpres.

Totodată, Camera Deputaţilor a demarat o licitaţie deschisă pentru a achiziţiona echipamente de reţea (dispozitiv de acces wireless, modul L2/L3 pentru conectare echipamente swich central pe 10 Gbps şi echipamente swich L2/L3 cu management în tehnologie 1/10Gbps), valoarea estimată a contractului care urmează să fie atribuit fiind de 206.722,68 de lei. Data limită de depunere a ofertelor este 3 septembrie, dată la care acestea urmează să fie deschise. 

Procedură demarată pentru achiziționarea lucrărilor de reabilitare a platformelor exterioare ale imobilulului Palatul Parlamentului

Pe de altă parte, Camera Deputaţilor a demarat şi o procedură simplificată pentru a achiziţiona "lucrări de reabilitare a platformelor exterioare ale imobilului Palatul Parlamentului, inclusiv documentaţia tehnică de proiectare faza PTE, etapa I". Valoarea totală estimată a contractului care urmează să fie atribuit este de 4.666.401 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 14 august, ele urmând să fie deschise în aceeaşi zi, conform unui alt anunţ publicat în SICAP.

Vezi și: Mircea Diaconu, proiect de amploare pentru România. Discuții cu Guvernul și Parlamentul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel