Câini împușcați la Deva, din mașini în mers, în stil mafiot

Orasul Deva a fost împânzit ziele trecute de cadravele a zeci de câini împușcați în timpul nopții. Martorii masacrului canin relatează fapte șocante.

„Au venit cu maşina iar aici, în sensul giratoriu, au deschis geamul, au strigat câinele, iar când animalul a pornit spre maşină un bărbat a scos pe geam o armă cu aer comprimat cu otravă în loc de tranchilizant. După aceea, au plecat. Am rămas înmărmurită. Nu am mai ştiut cum să reacţionez. Căţeluşa pe care au împuşcat-o a murit în aproximativ 15 minute”, povesteste Maria Ardelean. Se pare ca „racketii“ au actionat exact dupa modelul cecen, conducand masini de teren de culoare inchisa iar dupa folosirea armelor de foc in spatiul public si uciderea cainilor au demarat in tromba. Numai ca in acest caz, victimele nu au fost nici politicieni corupti, nici mafioti concurenti pe piata neagra, nici ofiteri de informati ce au defectat in tabara adversa, ci niste biete animale fara aparare in fata cruzimii de neiertat a unor degenerati.

„Ii felicit pe cei care i-au impuscat. A fost legal. A fost legal (…) Ii rog pe toti vanatorii din Deva sa mearga sa ii ridice (…) Ii rog pe deveni sa ia masuri asupra lor (cainilor – n.r.), sa nu ma lase singur. Este singura problema pe care nu am putut să o rezolv pană acum (…) Ma bucur când vad că am scapat de ei”, a declarat primarul Miricia Muntean la o emisiune televizată.

Fundatia pentru protectia animalelor Vier Pfoten a condamnat aceste actiuni de tip pur mafiot, facand apel catre politie sa se autosesizeze, sa gaseasca vinovatii si sa aplice legea in acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel