Bute are şansa revanşei. Meciul cu Froch, în martie, la Montreal

Stefan Madalina / 06 iul 2012 / 13:26 Salveaza PDF Comentarii
froch_bute_fightprc_203_15147900_01511700
Descriere foto: froch_bute_fightprc_203_15147900_01511700

Conform informaţiilor publicate de Montreal Gazette, meciul revanșă dintre Bute și Froch va avea loc pe 16 sau 23 martie, la Bell Centre, din Montreal. După îndelungi negocieri, staff-urile lui Lucian Bute şi al lui Carl Froch au ajuns la un acord ca pugiliştii să se întâlnească în meciul revanşă, în luna martie a anului viitor, relatează RomâniaTv.

Înainte de întâlnirea cu Bute, Froch va mai susţine o partidă, în luna noiembrie, cel mai probabil cu danezul Mikkel Kessler.

Jean Bedard, managerul Interbox, clubul unde este legitimat Bute, a declarat într-o conferinţă de presă: "Am discutat cu Eddie Hearn, promotorul lui Froch, şi am căzut de acord ca revanşa Bute - Froch să aibă loc pe 16 sau 23 martie, la Montreal Bell Centre.

 Aveam o clauză în contract referitoare la revanşă, care s-ar fi putut disputa direct, fără să se ţină cont de rezultatul primului meci. Am decis, însă, împreună că este în interesul promovării efective a revanşei ca Lucian şi Carl să lupte mai întâi în evenimente separate şi ne vom coordona eforturile pentru ca amândoi să boxeze în aceeaşi zi, în luna noiembrie.

Este foarte probabil ca Lucian să boxeze la Montreal sau Quebec în această toamnă. Am discutat cu un adversar şi i-am trimis deja o ofertă".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24