EXCLUSIV  Bursucu, detalii despre temerile pe care le are ca proaspăt tătic

Are o fetiță de o lună de zile, pe Anays Maria, și se gândește cât de tare i-ar plăcea să o învețe să danseze.

Despre temerile legate de micuță și viitorul acesteia, dar și despre relația pe care o are cu Teo Trandafir, colega lui de emisiune de la Kanal D, Bursucu spune tot! Iată ce ne-a mărturisit în cea de-a doua parte a interviului pentru DC NEWS!

- Ce temeri ai legate de fetița ta și de viitorul ei?

Nu mă gândesc la lucrurile astea...avem o lună jumate. Nu mă gândesc dacă vine vreunul și o ia și o face să sufere. Tot ce îmi doresc este ca fetița mea să fie sănătoasă, norocoasă și să semene cu mama ei din punct de vedere al caracterului. Știi cât mi-a luat mie să o cuceresc pe mama ei? O lună de zile! Și știi cât mi-a luat să o conving că totul e în regulă? Încă vreo jumătate de an! De la mine trebuie să ia simțul umorului. Îl are și mămica ei, dar să zicem că eu excelez la treaba asta. Deja e frumoasă ca maică-sa. Se zice că seamănă și cu taică-su, dar acum fie vorba între noi, nici taică-su nu e rău. Dacă e sănătoasă, norocoasă, restul vine. E important să aibă încredere în ea. Am spus așa: “Vreau să am o iubită și o mamă a viitorului meu copil, responsabilă, atentă, grijulie și să fie cum îmi place mie”. Mai am o fetiță de 12 ani, e fiica iubitei mele, dar a devenit și a mea. Am văzut și apreciez enorm cum iubita mea a crescut-o pe această fetiță, și după un an, 2, 3 de relație am zis “Dom’le, ea e! Ea trebuie să fie mama copiilor mei!” 

(oar_w460)

- Îți dorești să o înveți să danseze pe fetița ta?

Dacă seamănă cu fata mea asta mare, n-am nici o problemă, că ea dansează de mănâncă pământul. Și mămica ei dansează. Învață, probabil, niște lucruri și îmi doresc să facă ceea ce îi place. Asta mare m-a omorât cu echitația. Eu cu caii nu sunt prieten, maică-sa cu caii nu, dar ea este terminată dacă vede un cal. Suntem la stadiul “Hai să luăm un cal, unde îl ținem?”

- Cum se împacă cu surioara ei?

Excepțional, având în vedere că surioara ei și-a dorit-o foarte tare. Și vorbesc serios, unii copii sunt geloși, au senzația că mama sau tata nu mai au timp de ei, dar nu se pune problema de așa ceva în cazul ei. Își dorește să o ia în brațe, vorbește cu sora ei, pentru că și-a dorit-o foarte mult. Înainte să aflăm că iubita mea e însărcinată, copilul ne spunea încontinuu “Haide, haide, când îmi faceți un frate sau o soră?”.

(oar_w460)

- Ce proiecte ai din această toamnă?

În momentul acesta, Teo Show și "Roata Norocului". Dincolo de televiziune, familia să îmi fie sănătoasă. M-am mutat, ăsta e un lucru important. M-am mutat din Bragadiru în București. Noi stăm în Constanța, dar eu mă duc la ai mei în weekend. O să vină și iubita mea aici, mă duc și eu acolo, facem în așa fel încât să fiu și eu ok cu job-ul să fie și ea ok la muncă, să “împărțim” și școala cum trebuie. Vom face toate lucrurile să fie ok și pentru copii, și pentru noi.

- Cum îți place s-o descrii pe Teo, colega ta de emisiune?

La începutul relației noastre profesionale spuneam “E inteligentă, e spontană, e creativă”, dar am ajuns să ne cunoaștem atât de bine încât lucrurile astea mi se par atât de...firești. Pentru mine, din punct de vedere profesional, e un tot, omul de la care am ce învăța, omul cu care pot să vorbesc bune, rele, îmi spune tot, îi spun tot, ne știm viețile unul altuia, deja am trecut peste etapa aia de început. 

- V-ați certat vreodată serios în afara platoului de filmare? În emisiune am văzut că vă mai ciondăniți puțin☺

Niciodată, nici măcar așa de la ceva mic. Noi întotdeauna am discutat despre cum am putea schimba să fie mai bine, dar niciodată nu ne-am certat. 

(oar_w460)

- Ce ai avut de învățat de la Teo, profesional vorbind?

Că dacă există doi prezentatori într-o emisiune și dacă cei doi nu se iubesc din punct de vedere profesional, lucrurile nu o să meargă niciodată.

- Dar la "Roata Norocului", cum este Ana-Maria ca parteneră de platou? Sunt momente în care va “săturați” unul de altul?

Sunt două firi total diferite. Teo e Teo, Ana e “nebună”, e haioasă. Formatele sunt total diferite. Cât vorbesc eu într-o emisiune cu Teo, nu pot vorbi cu Ana în partea cealaltă. "Roata Norocului" este o emisiune-concurs, unde trebuie să fii atent la concurenți, unde Ana intervine cu o nebunie haioasă, are altă treabă, e nebună în sensul frumos al cuvântului. Avantajul meu este că lucrez în momentul ăsta cu doi oameni cu care mă înțeleg foarte bine, și Teo, și Ana-Maria. 

Citiți aici prima parte a interviului cu Bursucu pentru DC NEWS!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel