EXCLUSIV  E norocos! Adi Cristea (Bursucu) își laudă iubita!

Pe 12 iulie a devenit fericitul tătic al unei fetițe care a primit nota 10 la naștere.

Bursucu este de atunci în culmea fericirii și nu se mai satură să își privească micuța, pe Anays Maria. Cum se descurcă prezentatorul de la Kanal D în postura de tată, ne spune imediat, într-un interviu pentru DC NEWS!

(oar_w460)

- Traversezi o perioadă frumoasă, de inițiere, aș zice, ca tătic! Cum e! Cum se descurcă Bursucu în această postură?

Ca orice om normal, înveți să nu te agiți când plânge copilul, înveți să nu ți se urce părul în cap de teamă să nu i se întâmple ceva, te enervează perioada în care copilașul are colici, pentru că ți-ai dori să nu sufere nicio secundă. Trebuie să înveți de la început de ce plânge, dacă-i este foame, dacă trebuie schimbat, dacă vrea să fie legănat într-un anumit fel, dacă vrea pe umăr la mami, dacă vrea în brațe la tati. Ne adaptăm! 

- Schimbi și scutece?

Normal! I-am făcut și băiță fetiței noastre și singura “problemă” este la masaj, ea fiind micuță, nu-mi dau seama că masez cam “tare” și m-a certat a mea iubită. Avem pe cineva care ne ajută, o mătușă care are experiență și știe exact ce trebuie să facă.

(oar_w460)

- Există și o vacanță recentă în noua formulă sau mai așteptați puțin să crească fetița?

Care vacanță, dacă eu sunt în fiecare zi la televizor? Noi stăm la mare, gărgărița e la mare, locuim în Constanța, practic. De sărbători da, o să mergem toți 4 undeva unde e cald, probabil. De Crăciun și Revelionul, am vrea să luăm o vacanță prelungită, dar nu știm momentan unde. 

- Ce ți se pare cel mai greu ca tată?

Cel mai greu pentru mine a fost să mă obișnuiesc cu plânsul, m-a dăramat puțin psihic. Nu acceptam momentul în care ea plângea. Și când dormeam, parcă auzeam plânsul ăla. Eu am noroc că am o iubită extraordinară care are și experiență și consider că nimeni nu poate înțelege mai bine un copil decât o mamă. Și atunci am încredere totală în iubita mea.

(oar_w460)

- Cum îți ajuți iubita în creșterea fetiței?

Cu tot ce are nevoie, absolut cu tot. Doar că iubita mea nu prea are nevoie de multe lucruri, se descurcă foarte bine. Dar, în principiu, facem totul împreună, îmi spune: “Vreau să cumperi asta, asta, asta de la farmacie” sau “Ține-o și tu pe asta mică cât mă duc să fac o baie”. A mea iubită știe ea ce să cumpăr, vrea de la gama respectivă, crema respectivă, nu mă duc să cumpăr eu de capul meu. Nu achiziționez nimic orbește și nici nu vrem să îi dăm orbește. Eu mai iau medicamente, iubita mea nu ia medicamente sub nici o formă, indiferent de durere. Și atunci nu vrea să crească copilul cu medicamente.

- Sunteți în pregătiri pentru botez? Ați fixat deja data petrecerii? Cine vă botează? Ai “curtat-o” pe Teo să-ți nășească micuța?

Am fixat data petrecerii, 6 octombrie 2018. Suntem în pregătiri și de acum începe nebunia. Niște prieteni de-ai noștri foarte buni vor boteza. M-am gândit la Teo, însă a trebuit cumva să fie o cale de mijloc și a mea să aibă pe cineva din partea ei și atunci am optat pentru niște prieteni foarte vechi și foarte buni. 

Citiți mâine a doua parte a interviului cu Bursucu pentru DC NEWS!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel