Bunica de 82 de ani, moartă pe câmp. Nepoata, mesaj sfâșietor

Bunica de 82 de ani, cu probleme de memorie, care a fost dată dispărută sâmbătă, după ce a fost lăsată să plece din Spitalul "Tractorul" din Brașov, în pijamale şi papuci de unică folosinţă, a fost găsită moartă, pe câmp. 

Sâmbătă, nepoata bătrânei, postase, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care scria că-și caută bunica. După căutări disperate, Crina Coliban, nepoata bătrânei a lansat chiar și un eveniment pe Facebook în care scris "Ajutați-ne să ne găsim bunica". A fost găsită, duminică, prea târziu pentru bunica de 82 de ani, care și-a trăit ultimele clipe din viață, înghețată, pe un câmp. 

"M-am întors acum din câmp:
Părea că doarme, întinsă pe o parte in noroi
Capul şi-l acoperise cu păturica cu care a plecat de acasă
Bluza de pijama era uşor ridicată şi îi vedeam burta goală pe pământul înghețat
Si...
Tălpile goale!
Pentru tălpile goale în care te-au lăsat sa pleci din spital, Bunico, o să devii Motivul pentru care alți bătrâni nu vor mai muri!", a scris Crina Coliban, nepoata bătrânei de 82 de ani. 

Reprezentantul IPJ Braşov a spus că nu sunt urme de violenţă pe corpul femeii, cel mai probabil aceasta murind din cauza frigului. 

Bunica în vârstă de 82 de ani a fost transferată, sâmbătă, cu ambulanţa de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov la Spitalul "Tractorul". În timp ce fiica pacientei era plecată după hainele bătrânei, medicul de gardă a lăsat-o să plece în pijama şi papuci, sub semnătură, deşi bătrâna avea probleme de memorie. Când fiica s-a întors la spital, unde o ştia în grija medicilor, mama ei dispăruse. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel