EXCLUSIV  BOMBE DE INFECȚIE. Lider de partid: Bani aruncați pe spitale! Trebuie de la ZERO!

O mare parte dintre spitalele din România ar trebui construite de la zero, este părerea unui lider de partid. În prezent, acestea sunt ”bombe de infecție”, mai spune el. 

Sorin-Valeriu Naș a fost întrebat în direct la interviurile DC News ce ar trebui schimbat în sistemul sanitar. Președintele Partidului Forța Națională a răspuns: 

”Ar trebui practic reconstruită o mare parte din unitățile spitalicești din țară pentru că în momentul de față, așa cum știe toată lumea, reprezintă bombe de infecție. Nu putem generaliza, sunt și spitale care lucrează și asigură alte condiții, dar mare parte din spitale, în momentul de față, dacă doar încerci să modernizezi, ar fi bani aruncați. Trebuie să reconstruim de la zero. Desigur, acum au apărut și alte condiții pe care trebuie să le îndeplinească o unitate spitalicească în viitor pentru a preveni și a putea să asigurăm un flux eficient în situații de criză, de genul celei pe care o traversăm acum. Mă refer la criza din sănătate, la pandemie. Ar trebui pornite, începute, sigur că ele nu se fac peste noapte, dar ar trebui începute acele spitale regionale”, a declarat Sorin-Valeriu Naș în exclusivitate la DC News

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel