Boc s-a certat cu o jurnalistă ca în piață

Primarul Clujului, Emil Boc, a acuzat o jurnalistă de la  Ziua de Cluj că dezinformeaza și i-a reprosat că a publicat numai minciuni într-un articol care anunța că Direcția Naționala Anticorupție  ar fi făcut o vizită la sediul Primăriei Cluj-Napoca, scrie ziardecluj.ro.

Ziua de Cluj a scris că ofițerii DNA au ajuns la Primăria Cluj-Napoca pentru a verifica documentaţia în baza căreia au fost autorizate blocurile de pe strada Măcesului, citând surse din cadrul institutiei.

Enervat de faptul ca informația a apărut în presa, Emil Boc a încercat s-o intimideze pe Cosmina Fernoaga. Potrivit bzc.ro, discuția dintre cei doi, provocată de Emil Boc în pauza ședintei de Consiliu Local, a continuat cu înjurii și unschimb dur de replici. La un moment dat, Boc s-a adresat jurnalistei Ziua de Cluj Cosmina Fernoaga anunțând-o că "N-a fost ban public aici, da?", continuând s-o acuze că dezinformeaza opinia publica. Emil Boc i-a mai atras jurnalistei atentia asupra faptului ca nu este normal sa-si bata joc de munca oamenilor din Primarie, sustinad ca "Este nepoliticos si n-a fost nimeni de la DNA in Primarie!"

La un moment dat jurnalista Ziua de Cluj s-a enervat și s-a apucat să strige câtre Boc, culmea, ca să nu "țipe așa de tare că poate și ea să strige mai tare decat el!". Bzc.ro scrie că jurnalista l-a mai acuzat apoi pe Boc că nu-i raspunde la telefon, afirmând că "Răspundeti la telefon când vă sunam! Când aveți interes și vă place ca toată presa să scrie că sunteți genial vă convine!" Aceasta a  susținut despre primar că "vrea ca toată lumea să stea drept în fața lui!". Boc a somat-o apoi pe Fernoaga să respecte opinia publică din moment ce este reprezentantă a presei clujene. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel