Boc acuză opoziția că promite marea cu sarea și se scuză că Guvernul face ce poate

boc
boc

Premierul Emil Boc a declarat, joi, după prezentarea în Parlament a moţiunii de cenzură la legea salarizării pe 2011, că opoziţia are o singură menire: să critice şi să promită lucruri care nu pot fi realizate şi a arătat că Guvernul şi-a asumat responsabilitatea de a face exact ceea ce se poate.

"Opoziţia are o singură menire: să critice şi să promită lucruri care nu pot fi realizate. Ei promit, că nu-i doare gura, promit marea cu sarea, în realitate moţiunea are un profund caracter demagogic, populist şi care preia o veche meteahnă de guvernare PSD PNL din anul 2008 când au dus ţara pe marginea prăpastiei", a apreciat Boc.

El a mai spus că opoziţia promite lucruri fără acoperire pe care România nu şi le putea permite astăzi.

"Acest guvern şi-a asumat responsabilitatea de a spune lucrurilor pe nume şi de a face exact ce se poate: de a oferi bugetarilor salariile care se pot plăti, şi nu salarii iluzorii. Ceea ce ţara îşi poate permite pentru 2011 pentru 1.200.000 de bugetari este să avem o creştere cu 15% a salariilor care se plătesc astăzi. Asta poate ţara în acest moment", a adăugat prim-ministrul, citat de Mediafax

El a mai spus că speră ca moţiunea de cenzură să fie respinsă şi legea salarizării să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2011.

Moţiunea de cenzură intitulată "Legea privind salarizarea în anul 2011- ultima ţeapă trasă românilor de Guvernul Băsescu-Udrea-Boc" a fost prezentată, joi, în plenul Parlamentului, în prezenţa premierului Emil Boc, urmând să fie dezbătută luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel