EXCLUSIV  Blocaj în ţară după moţiune. Daniel Florea: Vor fi probleme foarte mari. Nu s-au gândit la asta când au dărâmat Guvernul

Mihai Ciobanu / 03 noi 2019 / 13:03 Salveaza PDF Comentarii
Daniel Florea
Daniel Florea

Daniel Florea, primarul Sectorului 5, apreciază că vor fi mari probleme în ţară din cauză că bugetul de stat pentru anul 2020 nu va fi adoptat la timp. 

"Nu avem nicio şansă să avem bugetul în timp util. Iar în momentul în care nu ai buget nu ai voie să semnezi niciun contract. Nu ai voie, funcţionezi cu 1/12 din bugetul pe anul trecut. Ai de dat burse, vine iarna – ai de achitat facturi de utilităţi pentru şcoli, spitale, cum le faci? Vine iarna, trebuie făcută deszăpezirea, cum faci lucrurile acestea? Cum plăteşte Primăria Generală subvenţia la RADET  dacă nu are buget?

Că dacă bugetul o să îl aibă în aprilie sau mai, trece iarna şi iar va trebui să găsim tot felul de paleative, să iei de colo să muţi în partea cealaltă. Vor fi probleme foarte mari din cauza acestei întârzieri a bugetului şi nu s-au gândit deloc la asta când au dărâmat Guvernul", a declarat primarul Daniel Florea.

VIDEO: 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24