Black Friday, DEMONTAT de experți. 9 din 10 produse...

BLACK FRIDAY 2021. Cea mai mare comandă pe eMag după 7 ore: un ceas de peste 38.000 lei
BLACK FRIDAY 2021. Cea mai mare comandă pe eMag după 7 ore: un ceas de peste 38.000 lei

Aproape 9 din 10 produse vândute cu ocazia „Black Friday” pot fi cumpărate cu același preț sau mai ieftin până în luna noiembrie a anului, transmite grupul britanic Which?.

Conform BBC, grupul le cere consumatorilor din Marea Britanie să se „documenteze puțin” pentru a vedea care sunt adevăratele oferte în timpul tradiționalelor reduceri care au loc la finalul lunii noiembrie, de această dată pe 27 noiembrie. Experții avertizează că Amazon, Argos sau John Lewis au oferte bune tot anul, nu numai cu această ocazie, iar 9 din 10 produse sunt mai ieftine sau au același preț „exploziv” în timpul anului.

Prețul a 219 produse populare pentru casă sau tehnologice a fost analizat timp de 6 luni înainte de reducerile din 2019 și la 6 luni după. „Reducerile care arată prea bine ca să fie adevărate cel mai probabil nu sunt, așa că nu cădeți în capcana timpului limită și, dacă într-adevăr căutați ceva specific, documentați-vă puțin”, a transmis Natalie Hitchins din partea Which?. „În acest fel, veți ști dacă vedeți o reducere adevărată”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel