Bilete de tren mai ieftine spre Litoral

CFR Călători anunță că până la sfârşitul sezonului estival, persoanele  care merg spre Litoral vor beneficia de o reducere la biletele de tren. Potrivit CFR Călători, preţul biletelor la trenurile InterCity pe ruta Bucureşti Nord - Constanţa şi retur vor fi aproximativ egale cu cele de la trenurile InterRegio.

Autor: Roxana Sabău

Reducerea se va aplica numai la preţul întreg pentru adulți şi la tarifele pentru copii la clasa 1 şi clasa 2-a fiind valabilă la următoarele trenuri:

-IC 581 Bucureşti Nord, plecare 07:05 - Constanţa sosire 09:40

-IC 583 Bucureşti Nord plecare 16:00 - Constanţa sosire 18:35

-IC 582 Constanţa plecare 07:10 - Bucureşti Nord sosire 16:05

-IC 584 Constanţa plecare 16:05 - Bucureşti Nord sosire 18:36

Această decizie a fost luată în urma traficului intens spre Constanţa. Sute de turişti au ales trenul ca mijloc de transport spre litoralul românesc. Locurile în vagoane au fost insuficiente în raport cu solicitarea călătorilor din toate colţurile ţării. Trenurile fiind ocupate în proporţie de 100%.

CFR Călători vine cu o veste bună şi pentru posesorii Cardului TrenPlus. Începând cu luna în curs aceştia îşi pot aciziţiona online bilete de tren cu o reducere de 25%. Această reducere poate fi cumulată cu discounturile acordate prin serviciul de cumpărare de bilete CFR online, de până la 15%. Cardul TrenPlus poate fi cumpărat din stațiile sau de la agențiile de voiaj CFR, în baza unei cereri scrise şi este valabil un an.

În plus, până pe data de 30 august, pasagerii care își cumpără biletele online cu card MasterCard sau Maestro beneficiază de o reducere de 15% din prețul biletului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel