EXCLUSIV  Bertzi - Păunescu, război. Bonus: replica genială a unui taximetrist - VIDEO

Rodica Mitu / 10 noi 2017 / 11:01 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ducu Bertzi, în cadrul unui interviu acordat DC News, şi-a amintit de „războiul de-o seară” pe care l-a avut cu Păunescu. Motivul? Melodia „Puştoaico”.

„Am avut un război de-o seară cu Păunescu la Braşov" şi-a adus aminte Ducu Bertzi. Totul a pornit după ce au ascultat melodia „Puştoaico".

„Cel care a lansat-o la Braşov era un tip, Ovidiu Haidu, a venit cu ea. Noi am ascultat-o. Păunescu nu ştiu cum a aflat că am respins-o: aşa ceva nu urcă pe scenă. El a ascultat-o: e cântec mare", a povestit Ducu Bertzi.

„Sigur că ne-am dat seama că în momentul în care spune cântec mare acţionează el asupra publicului în aşa fel încât să-l facă mare. Îl pune pe scenă, cântă Puştoaico, tu ai sânge de viperă. Şi Păunescu tot îi îndemna să aplaude (n.r. referindu-se la public). Se uită către noi: vedeţi, nu ştiţi nimic, vedeţi? Nu ştiţi nimic. Imediat a trimis la Bucureşti să înregistreze piesa. A dat-o la radio", a spus Ducu Bertzi.

VEZI ŞI Bertzi, REVOLUȚIE în radio. Semnal important din Polonia - VIDEO

De asemenea, acesta a povestit şi un moment amuzant. „După vreo săptămână, am terminat turneul. Vin cu trenul în Bucureşti. Iau un taxi de dimineaţă. Şi taximetristul: excepţională piesa aia cu Puştoaico. Am fost înfrânt. Asta e. A avut mare succes piesa", a spus Ducu Bertzi, care a adăugat că Adrian Păunescu „simţea fantastic publicul".

 

Răspunsul complet poate fi ascultat în filmarea de mai jos:

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24