Berea din barurile britanice, sub amenințare. S-ar pierde milioane de litri

Barurile, precum alte locuri publice, vor fi închise pentru viitorul previzibil.

Barurile britanice, precum alte locuri publice, vor fi închise pentru viitorul previzibil, conform BBC. Cu toate acestea, ce se întâmplă cu produsele din pivnițele lor?

24 milioane de litri, mai mult sau mai puțin

Aceasta este cantitatea de bere care nu va fi folosită dacă barurile britanice rămân închise în această vară, din cauza Covid-19. Cârciumarii nu pot în prezent să își vândă produsele, cu excepția comenzilor la pachet și livrărilor acasă.

„Este o irosire foarte tristă a muncii și talentului care sunt depuse pentru a produce bere bună", a spus executivul CAMRA, una dintre cele mai mari organizații de consumatori, Tom Stainer. „Oamenii nu ar bea-o, iar toate acele resurse au fost folosite pentru nimic".

Berea are dată de expirare

Stainer estimează că cele aproximativ 39.000 de baruri britanice au, în medie, 15 butoaie în pivniță, la orice oră din zi și din noapte. Cele mai multe au, de obicei, 41 de litri, chiar dacă butoaiele adevărate au 34 de litri.

Datele de expirare ale berii pasteurizate sunt, de obicei, la trei sau patru luni de la livrare. În schimb, berea nepasteurizată nu ține mai mult de 6-9 săptămâni. Așadar, aproape toate rezervele din pivnițele barurilor s-ar irosi, dacă lucrurile ar continua pentru câteva luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel