Bătaie generală între suporteri la Timișoara - VIDEO. 25 de persoane ridicate de polițiști

Bătaie ca-n filme la Timișoara, unde suporterii dinamoviști au ajuns din nou în centrul atenției. O mașină a fost vandalizată, iar mai multe persoane au fost rănite.

Mai mulți suporteri din Ștefan cel Mare au făcut deplasarea, luni, la Arad, iar în Timișoara, fanii dinamoviști au dat peste un grup de ultrași, totul încheindu-se cu o bătaie ca-n filme, conform Realitatea Tv.  Câinii au jucat astăzi la Arad, cu UTA, în şaisprezecimile Cupei României.

"Erau două grupuri care se băteau, au venit spre Piaţa Unirii, de pe Paul Chinezu pe strada George Coşbuc. Era bătaie în toată regula. Au aruncat cu sticle unii în alţii. Unii dintre ei aveau bâte, a spus o persoană", a declarat un martor pentru sursa citată.

VIDEO

"Galeria lui Dinamo mi s-a urcat pe capotă. Mi-au vandalizat maşina. Erau într-o stare de turbare, să spun aşa, erau foarte sălbatici, loveau, se loveau unii pe alţii, între ei. Erau două persoane la mine pe capotă, îşi cărau picioare, pumni în cap, în spate, în stomac", a mai spus un alt martor.

Imediat a fost alertată poliția care i-a potolit pe scandalagii împreună cu Jandarmeria. Suporterii dinamoviști susțin că au fost atacați de câțiva suporteri ai echipei Poli TImișoara. Sursa citată anunță că un bărbat a fost ușor rănit, incidentul s-a lăsat cu mai multe geamuri sparte, iar echipajele de Jandamerie și Poliție s-au deplasat la fața locului și i-au legitimat pe cei implicați.

25 de persoane au fost legitimate și apoi audiate de polițiști. Este vorba despre 22 de fani dinamoviști și 3 timișoreni.

Partida UTA Arad - Dinamo în Cupa României s-a terminat cu scorul 1-3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel