Băsescu, în Piața Sfatului. Chirieac: În ce piață îi pot găsi pe domnii Ponta și Antonescu?

basescu piata
basescu piata

Președintele Traian Băsescu va relua gestul de a ieși în piață de Revelion, de data aceasta la Brașov, unde primar este George Scripcaru. Președintele va fi însoțit de Elena Udrea și câțiva lideri PDL.

Traian Băsescu va ieși, după mulți ani, într-un discurs public la cumpăna dintre ani în Piața Sfatului din Brașov.  Ultima ieșire a  lui Băsescu a fost tot la Brașov, în 2009.  Băsescu va petrece ultimul revelion în calitate de președinte într-o locație din Predeal. Referitor la intenția lui Băsescu de a merge în Piața Sfatului, deputatul PSD, Ana Birchall, a declarat la RTV că Băsescu va fi întâmpinat de membrii marcanți ai PDL. Este un gest normal al președintelui României".

Analistul Bogdan Chirieac este de părere că "gestul președintelui Traian Băsescu este de a pregăti revenirea pe scena politică românească, grație domnilor de la USL Scandalul Nana s-a absorbit cu totul, n-a mai vorbit nimeni după chestiunile făcute cu Codul Penal, cu Legea amnistiei și grațierii. Dânsul nu mai vine la București că aici lumea este mai nervoasă și mai nepoliticoasă, se duce la Brașov la domnul Scripcaru", a declarat Chirieac la RTV.

De asemenea, în intervenția sa, Bogdan Chirieac a avut o întrebare: "Dacă domnul Băsescu, bătrânul Băsescu, chiar dacă îmbătrânit în rele are curajul să meargă în Piața Sfatului în noaptea de Anul Nou, în care piață din România îi pot găsi pe domnii Ponta și Antonescu, să mă duc și eu", a spus Chirieac.

Întrebat dacă Traian Băsescu nu ar risca huiduieli din partea locuitorilor, Chirieac spune că "dezamăgirea în acești ultimi doi ani de când se află USL-ul la putere este mare și ea se accentuează pe zi ce trece. Totuși, domnul Băsescu mai are o cădere, vezi scandalul Nana,  vezi scandalul Pricop, Ștefănești, terenuri, milioane de euro, dar imediat este compensat de domnii de la USL care fac   tot felul de nefăcute. Domnul Băsescu ne-a anunțat că nu se rupe USL pânâ la Anul Nou, să stăm liniștiți, să ne bucurăm de sărbători, dânsul făcând anunțul în calitatea sa de președinte-șef al USL.  Este normal ca domnul Băsescu să iasă în Piața Sfatului la Brașov".

Despre discursul președintelui Băsescu, Chirieac este de părere că acesta "va pune destulă sare și piper încât să avem ce toca, începând din 1 ianuarie, până pe 6 ianuarie, când vine România din vacanța în care a fost băgată de domnul Ponta, vacanța de trei săptămâni. Din această cauză se va duce în cap și PIB-ul pe ultimul trimestru.

Domnul Băsescu va furniza presei destul material ca să discutăm și să-și facă o lansare în forță la începutul anului  2014. Acesta ar fi motivul pentru care domnul Băsescu va ieși în public în noaptea de Anul Nou", a mai declarat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel