Băsescu, despre Dragnea: Se va folosi de " greaua moștenire"

Bogdan Bolojan / 09 ian 2017 / 10:28 Salveaza PDF Comentarii

Traian Băsescu acuză că din lipsa resurselor, Liviu Dragnea s-ar putea folosi de scuza "grelei moșteniri" în cazul nerespectării măsurilor din programul de guvernare. 

"Cu priceperea-i "pretutindenară", Dragnea a depistat nici mai mult nici mai puţin decît lipsa a 10 – 14 miliarde lei din bugetul de stat în luna decembrie 2016.
Şi pentru că priceperea-i "pretutindenară" acoperă şi justiţia, Dragnea a găsit şi vinovaţii : premierul Cioloş, ministrul de finanţe Anca Dragu, preşedintele Consiliului Fiscal, ministrul Fondurilor Europene, şeful ANAF, ministrul Fondurilor Europene şi nu în cele din urmă Preşedintele Iohannis.
În realitate, odată instalaţi la guvernare pesediştii constată că nu prea există resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase. Şi atunci, ce scuză mai convingătoare decât “greaua moştenire” ?
Iar dacă „greaua moştenire” o împănăm cu o Comisie Parlamentară de Anchetă, reţeta propagandistică este perfectă pentru a motiva introducerea unor noi taxe şi impozite. 
Să ne pregătim să spunem adio cotei unice de impozitare. Tăvălucul a pornit cu salariile mari, urmează firmele, proprietăţile şi de ce nu, aerul. Asta a "uitat" Dragnea să spună în campanie," a scris Traian Băsescu.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24