EXCLUSIV  Barna, fără reacție la deficitul de 4,3%. Se delimitează de criticile lui Caramitru Jr.

Deficitul bugetar de 4,3% din PIB l-a lăsat fără reacție pe Dan Barna, care se pare că a fost prins pe picior greșit în raport cu PNL. 

"Discut cu colegii, suntem în şedinţa de grup parlamentar şi vom reveni cu precizări. Nu fac reacţii rapide eu, ca să spun aşa. Vom reveni cu o poziţie, fără îndoială", a spus Dan Barna, pentru DCNews. 

Marţi dimineaţă, Guvernul Orban a anunţat că deficitul bugetar pe anul 2019 va fi de 4,3 la sută, iar pe proiectul de rectificare bugetară mai multe ministere importante, cum ar fi Educaţia şi Transporturile vor suferi tăieri. 

De altfel, Andrei Caramitru a criticat Guvernul PNL pentru decizia de a reduce fondurile celor două ministere antemenţionate fără însă a tăia din zone unde acesta considera că nevoia de bani nu este atât de mare. Dan Barna ne-a oferit o reacţie şi în acest sens. 

"Andrei Caramitru vorbeşte în nume personal, nu reprezintă poziţia USR, aşa că nu am nimic de comentat despre ce a scris pe Facebook", a declarat Dan Barna în exclusivitate pentru DCNews. 

Prin pe picior greșit pe scena politică, fără o asumare a guvernării alături de PNL și captiv în lupta cu PSD, ceea ce-i convine de minune Guvernul Orban, USR va trebui să vină, urgent, cu o reacție publică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel