Bărbatul ucis și incendiat într-o mașină în Măgurele era ITALIAN. Avea afaceri în România și o iubită din țara noastră. Ultimele informații din anchetă

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în portbagajul unei mașini care a ars mai multe ore pe un câmp de lângă orașul ilfovean Măgurele. 

Sâmbătă dimineață, în jurul ore 09:00, un bărbat, care a trecut pe lângă mașina care ardea, a apelat serviciul de urgență 112. După stingerea incendiului, în portbagajul mașinii, au fost descoperite rămășite umane. Surse din anchetă spuneau că ar fi vorba despre o crimă, urmată de tranșare și incendiere.  Se pare că o lovitură puternică la nivelul capului ar fi provocat decesul persoanei. Criminalul sau criminalii ar fi vrut, prin incendiere, să-și acopere urmele. Se pare că mașina ardea de ore bune, dar oamenii din Măgurele, obișnuiți să se dea foc pe câmp la diverse, nu au fost îngrijorați, astfel că nu au apelat 112. S-a constatat că mașina incendiată ar fi o Dacie din 2017, înmatriculată în Italia. S-a descoperit ulterior că rămășițele din portbagaj sunt ale unui bărbat. De asemenea, pe o camera de supraveghere s-ar fi văzut în jurul orei 07:00, sâmbătă, cum două persoane, un bărbat și o femeie, se grăbeau să plece din zonă. Ei ar fi ajuns în Măgurele cu două mașini, dar fi plecat cu una, pe același drum. Astfel, se bănuiește că locul crimei ar fi în București, ancheta fiind preluată de anchetatorii din Capitală. 

Mașina aparține unei firme de închirieri

Gândul.ro scrie că bărbatul ucis ar fi un cetățean italian, care avea afaceri în România. Anchetatorii iau în calcul inclusiv posibilitatea ca acesta să fi fost victima unei crime pasionale, însă nu exclud nici varianta în care italianul să fi fost victima unui asasinat comandat de o familie mafiotă din țara natală, notează sursa citată. De asemenea, mașina în care a fost găsit, de producție românească, dar înregistrată în Italia, ar aparține unei firme de închirieri. Autoritățile române ar fi trimis deja datele omologilor italieni, însă nu s-ar fi primit niciun răspuns. 

Un cunoscut al bărbatului ucis a apelat anchetatori. Iubita italianului nu a făcut același lucru

Anchetatorii ar fi fost contactați de un cetățean italian, care a spus, după ce a văzut știrile, că a ajuns la concluzia că persoana decedată din mașină ar fi un cunoscut de-al său, tot cetățean italian, care avea o afacere în județul Giurgiu și despre care știa că folosește o mașină Dacia. Italianul a mai spus că bărbatul mort avea o iubită româncă. Mai multe persoane ar fi fost deja audiate. 

Se pare că expertiza medico-legală ar fi arătat că bărbatul a fost lovit în cap cu un obiect greu și tăios, probabil cu un topor, iar lovitura i-ar fi fost fatală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel