Bărbat mutilat, protest: "Mă bătea, după ce leșinasem"

Sursa foto: Antena 3
Sursa foto: Antena 3

În contextul protestului din 10 august, Ionuț Șandru a intrat in direct, prin telefon, la Antena 3. Mutilat pe viață, în timpul protestelor din 2012, încă nu i s-a făcut dreptate. Cel care l-a bătut este de negăsit, chiar și la șase ani de la nefericitul eveniment.

"Există imagini cu agresorul meu. Domnul ministru de Interne de atunci mi-a promis că se va face o anchetă, erau doi ani deja și ancheta nu evolua. A trimis un corp de control și abia atunci a fost decsoperit jandarmul care mă agresa, după fractura dubla deschisă. Doar acela a fost identificat și pedepsit (...) Agresorul, jandarmul care a fost condamnat, doar mă bătea după ce leșinasem.

În momentul impactului, nu știu ce a fost. Din niște filmări descoperite după șase ani, se spune că ar fi vorba despre un protestatar de fapt. Nu le-am văzut În momentul impactului, eu nu-mi aduc aminte să fi fost vreun protestatar lângă mine (...) Dosarul a fost plimbat la trei procurori, timp de trei luni", a spus Ionuț Șandru, la Antena 3.

Bărbatul nu aflat nici acum cine este persoana care l-a mutilat. Ionuţ Şandru a fost bătut cu bestialitate şi lăsat inconştient, cu piciorul rupt, în timpul protestelor din 2012. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel