Bărbat mutilat, protest: "Mă bătea, după ce leșinasem"

Sursa foto: Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Antena 3

În contextul protestului din 10 august, Ionuț Șandru a intrat in direct, prin telefon, la Antena 3. Mutilat pe viață, în timpul protestelor din 2012, încă nu i s-a făcut dreptate. Cel care l-a bătut este de negăsit, chiar și la șase ani de la nefericitul eveniment.

"Există imagini cu agresorul meu. Domnul ministru de Interne de atunci mi-a promis că se va face o anchetă, erau doi ani deja și ancheta nu evolua. A trimis un corp de control și abia atunci a fost decsoperit jandarmul care mă agresa, după fractura dubla deschisă. Doar acela a fost identificat și pedepsit (...) Agresorul, jandarmul care a fost condamnat, doar mă bătea după ce leșinasem.

În momentul impactului, nu știu ce a fost. Din niște filmări descoperite după șase ani, se spune că ar fi vorba despre un protestatar de fapt. Nu le-am văzut În momentul impactului, eu nu-mi aduc aminte să fi fost vreun protestatar lângă mine (...) Dosarul a fost plimbat la trei procurori, timp de trei luni", a spus Ionuț Șandru, la Antena 3.

Bărbatul nu aflat nici acum cine este persoana care l-a mutilat. Ionuţ Şandru a fost bătut cu bestialitate şi lăsat inconştient, cu piciorul rupt, în timpul protestelor din 2012. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25