Azilurile britanice amenință cu închiderea

Azilurile s-ar putea închide fiindcă „nu mai pot aștepta" pentru finanțare de urgență, după ce criza provocată de coronavirus a lovit strângerea de fonduri, au transmis fundațiile de caritate.

Azilurile s-ar putea închide fiindcă „nu mai pot aștepta" pentru finanțare de urgență, după ce criza provocată de coronavirus a lovit strângerea de fonduri, au transmis fundațiile de caritate, conform BBC.

Fundația Sue Ryder a transmis că are o lipsă de 13,6 milioane euro pentru următoarele trei luni, iar Fundația Marie Curie a dezvăluit că ar avea nevoie de 34 milioane euro pentru a-și menține active serviciile în aceeași perioadă.

Pierderi de peste 80 milioane euro

Conducătorii ospiciilor spun că ajută Sistemul Național de Sănătate al Marii Britanii (NHS) prin eliberarea de paturi pentru pacienții Covid-19. În plus, acest sector ar fi pierdut deja venituri în valoare de mai mult de 80 de milioane de euro.

Atunci când magazinele fundațiilor s-au închis și evenimentele de caritate au urmat același trend, precum Maratonul Londrei, fundațiile de caritate care conduc facilități pentru finalul vieții au transmis că ar trebui să se închidă dacă guvernul sau publicul nu se implică.

Serviciu din linia întâi a luptei

Conducătorul executiv al Sue Ryder, Heidi Travis, a spus că azilurile „nu pot aștepta mai mult decât atât" și că au fost „un serviciu de susținere din linia întâi, în lupta contra virusului".

„I-am tot cerut guvernului să ne susțină, însă nicio finanțare nu s-a materializat. Țara își va pierde azilurile într-un moment în care este cea mai mare nevoie de ele", a transmis Travis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel