Avocat Elena Udrea: În afară de declarația lui Nastasie, procurorul nu are nimic

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a declarat vineri că în cazul clientei sale nu există probe concrete, ci doar declarații, în speță declarația lui Nastasia.

"Procurorul a venit cu o acuzație bazată pe declarațiile lui Nastasia. În afară de acea declarație, nu mai există nimic", a spus acesta.

"M-am adresat judecătorului pentru că la momentul în care s-a prelungit măsura arestului preventiv, temeiurile s-au schimbat. Toate probele din 23 martie au combătut ancheta Parchetului. De exemplu, raportul SPP arată că din 6 octombrie nu se pot da detalii", a declarat Marius Striblea.

Citește și: Elena Udrea, acuzată de DNA de spălare de bani. Marius Striblea: "Este bizar!"

În ceea ce privește plecarea Elenei Udrea în străinătate fără a fi însoțită de serviciul de pază și protecție, Striblea a declarat:

"Era procedura de urmat atunci când ministrul pleacă în străinătate și pentru a nu solicita costul serviciului de pază, a renunțat. Cred că pe 9 -10 octombrie a fost plecată în Coreea".

În ceea ce privește temeiurile care au stat la baza prelungirii arestului preventiv în cazul fostului ministru, avocatul a precizat că acestea nu mai există.

"Am atras atenția instanței că noua acuzație nu face obiectul măsurii arestului preventiv. Nu mai este pericol public. Ultimele probe combat acuzațiile", a conchis Striblea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel