Avion prăbuşit în SUA. Cinci oameni au murit

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Cinci persoane au murit, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit lângă un birou poştal din sud-estul statului american Louisiana, au anunţat autorităţile, citate de DPA.

Un reporter sportiv al canalului de televiziune WDSU din New Orleans se numără printre morţi. Carley McCord, în vârstă de 30 de ani, se deplasa la un meci de fotbal în Atlanta, Georgia (sud-estul SUA).

O persoană a supravieţuit accidentului şi a fost dusă la spital, a declarat într-o conferinţă de presă şeful pompierilor din Lafayette, Robert Benoit.

Trei persoane aflate la sol au fost de asemenea transportate la spital, potrivit lui Benoit. El a adăugat că autorităţile federale vor investiga ce anume a provocat prăbuşirea avionului de opt locuri.

Ce au arătat înregistrările video

Înregistrări video arătau flăcări şi fum negru care se ridica de la locul accidentului.

Avionul bimotor Piper decolase din oraşul Lafayette şi se îndrepta spre Atlanta, potrivit canalului TV local KLFY. Guvernatorul statului Louisiana, John Bel Edwards, a scris pe Twitter că "se roagă pentru familiile şi prietenii tuturor celor afectaţi de această teribilă tragedie", relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel