Autoritățile din Vaslui, în ALERTĂ după o FARSĂ la 112. Cu ce s-a ales „glumețul”, la început de an

Imagine de Golda Falk de la Pixabay
Imagine de Golda Falk de la Pixabay

Autoritățile din Vaslui au fost în alertă, după ce un tânăr de 21 de ani a apelat la 112 pentru o... farsă.

Un bărbat din comuna vasluiană Banca a apelat la 112, în prima zi din an, și a anunțat că un cumnat de-al său, din Perieni, este înjunghiat.

Poliția, ambulanța și jandarmii au pornit spre localitatea Perieni în „căutarea” victimei, dar nu au dat nici de persoana presupusă înjunghiată, nici de apelant. 

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 1 ianuarie a.c., ora 18.40, pe fondul consumului de alcool, tânărul a sesizat autoritățile cu privire la un cumnat de-al său a fost victima unei agresiuni, fiind înjunghiat în zona abdomenului.

După apel, tânărul și-a închis telefonul, iar echipajele de poliție și ambulanță, care nu știau unde să intervină, nu l-au putut contacta. Echipajele au fost trimise mai întâi la Perieni, iar ulterior, s-au deplasat în localitatea 1 Decembrie.

Cu ce s-a ales „glumețul”

În cele din urmă, apelantul a fost identificat și sancționat cu o amendă în valoare 2.000 de lei.

„Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 lei pentru alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție, abatere prevăzută de Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență.”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

Presupusul cumnat înjunghiat a fost consultat, dar nu prezenta urme de violență. De cealaltă parte, apelantul s-a amuzat de situație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel