Asistentă medicală, CONDAMNATĂ la închisoare

asistenta
asistenta

O fostă asistentă medicală a fost condamnată la închisoare după ce și-a făcut o falsă identitate pe Internet. 

Adele Rennie a fost condamnată la închisoare după ce și-a făcut o identitate falsă de bărbat pentru a seduce mai multe tinere. Aproximativ zece femei i-au picat în plasă, scrie observatorul.tv.

Conform verdictului judecătorului, asistenta va sta 1 an şi 10 luni în închisoare

Femeia în vârstă de 27 de ani şi-a luat identitatea falsă a unui medic pe care a folosit-o timp de 4 ani pe Internet pentru a seduce tinere şi a le umili. Aborda tinerele pe reţele de socializare sau site-uri de dating şi se prezenta sub numele David Graham, David Crolla sau Davie, Marco.

Cu ajutorul falsei identități pe care și-a atribuit-o,  Adele Rennie încerca să-şi seducă victimele prin conversaţii languroase, ba chiar le trimitea şi flori. Purta cu ele conversaţii telefonice printr-o aplicaţie care îi îngroşa vocea, pentru a le convinge pe tinere că discută cu un bărbat. Aceasta a lucrat ca asistentă medicală la un spital din Kilmanrock, estul Scoţiei, a reuşit să păcălească chiar şi o colegă, tot asistentă. A făcut-o să creadă, timp de 5 luni, că a legat o relaţie virtuală cu un medic şi a convins-o să-i trimită fotografii nud.

Cel puţin 10 femei au fost păcălite de asistentă

Când trebuia să se întâlnească faţă în faţă cu tinerele, fosta asistentă medicală inventa un motiv pentru a anula, în ultimul moment, întrevederea.

Totul s-a sfârșit când fosta asistentă a încercat să o seducă pe Abbie Draper, finalistă a concursului Miss Scoția. A cunoscut-o la spital, când venise să-şi viziteze bunicul aflat pe moarte.

Adele i-a cerut în aceeaşi zi prietenia pe Facebook, sub identitatea falsului medic, însă tânăra şi-a dat seama că e o înşelăciune. După câteva zile, fosta asistentă a ajuns să dea explicaţii poliţiei.

Aceasta a fost acuzată de hărţuire sexuală, pentru care judecătorul a trimis-o după gratii pentru 22 de luni.

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel