ASE: Cursuri de afaceri, oferite de Centrul Pilot de Asistare Online

Academia de Studii Economice Bucureşti oferă posibilitatea urmării unor cursuri tuturor celor interesaţi de domeniul afacerilor.

Autor: Anca Murgoci

Cu sprijinul Centrului Pilot de Asistare Online, oricine poate dobândi  cunoştinţe antreprenoriale  după finalizarea cursurilor. Persoanele interesate pot alege  un singur curs gratuit din cele  care au fost  propuse, cum ar fi: „Iniţiere în antreprenoriat”, „Etica în afaceri”, „Contabilitatea pentru înterprinderi mici şi mijlocii”, „Tehnici de vânzare”, „E-commerce”. Potrivit site-ului http://cpo.ipa.ro/, aceste cursuri sunt pentru iniţierea, promovarea şi susţinerea culturii antreprenoriale. Cursurile se adresează atât celor care sunt începători în domeniul afacerilor, cât şi celor care vor să îşi îmbunătăţească cunoştinţele.

Persoanele fizice care vor să se înscrie, trebuie să completeze un formular de grup pe care îl pot găsi pe site-ul anterior menţionat. Acesta trebuie însoţit de o copie de pe buletin/carte de identitate, legitimaţie de student sau de serviciu sau, după caz, adeverinţă de şomaj.

Cei interesaţi vor avea acces la o platformă e-learning unde vor putea accesa cursurile. La final, se va susţine un test grilă online, cu un număr de 10-20 întrebări, cu o singură variantă de răspuns. Durata examenului va fi stabilită de fiecare profesor în parte, la fel şi punctajul fiecărei întrebări. Cursanţii care nu vor putea trece testul, au dreptul la o a doua reexaminare.  ASE va elibera o diplomă pentru a certifica cunoştinţele în domeniu, în cel mult 120 de zile de la examen.

Puteţi accesa site-ul http://cpo.ipa.ro/ pentru mai multe detalii. Aici puteţi găsi un număr de contact pentru orice nelămurire pe care o aveţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel