ASA Târgu-Mureș, noul lider din Liga 1, după ce a învins Steaua cu 1-0

ASA Târgu-Mureș a învins-o, miercuri seară, pe Steaua, scor 1-0, în finala pentru titlu, și a trecut pe primul loc în Liga 1. Nou-promovata i-a detronat astfel pe ”roș-albaștri”, care la începutul returului aveau un avantaj de nu mai puțin de 13 puncte în fața noului lider al campionatului. Singurul gol al partidei de pe Arena Națională a fost marcat de Ianis Zicu.

Bumba a semnat prima ocazie din derby-ul pentru campionat: a primit o minge peste apărarea gazdelor de la N'Doye, dar a trimis puțin peste poarta lui Arlauskis. Chipciu a răspuns cu un şut bombă la care Stăncioiu a avut probleme, scrie digisport.ro.

Zicu a înscris golul decisiv în minutul 37, după un corner executat de Voiculeţ, la care atacantul s-a desprins din marcajul lui Tănase. Gazdele au dominat copios partea a doua a meciului, dar Varela şi Ţucudean au ratat egalarea.

Vezi și: Marca Steaua va fi scoasă la licitație: Poate ajunge la orice persoană juridică, inclusiv Dinamo

Feussi şi Stăncioiu s-au încurcat reciproc într-o fază ciudată, oferindu-i un cadou neașteptat lui Iancu, dar rezerva lui Gâlcă a ratat incredibil cu poarta goală. Pe finalul meciului, steliştii au cerut un penalty după intervenţia lui Sepsi la pătrunderea lui Varela, dar centralul Găman a lăsat jocul să continue.

Steaua - ASA Târgu-Mureș s-a terminat 0-1, iar oaspeții au acum două puncte în clasament peste ”roș-albaștri”, față de care au câștigat nu mai puțin de 15 puncte în plus în acest retur, cu cinci etape rămase până la finalul campionatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel