Marca Steaua va fi scoasă la licitație: Poate ajunge la orice persoană juridică, inclusiv Dinamo

Foto: gsp.ro
Foto: gsp.ro

Echipa de fotbal finanțată de Gigi Becali a pierdut definitiv în instanță dreptul de a folosi marca Steaua, iar Florin Talpan, juristul CS Steaua, susține că orice persoană juridică ce va îndeplini anumite condiții va putea licenția sigla. Talpan a dat de înțeles că acest lucru se va întâmpla chiar dacă se va ajunge la situația în care să mai apără o nouă echipă Steaua.

Florin Talpan a transmis că nu s-ar fi ajuns până aici dacă actuala echipă finanțată de Gigi Becali ar fi avut actele puse la punct, dar a adăugat că este convins că cei de la Steaua sunt interesați în continuare să folosească sigla pierdută în instanță.

”Va fi o licitație, dar abia după ce se va fixa un preț. Poate participa oricine va îndeplini condițiile cerute de noi în caietul de sarcini. Respectiva persoană trebuie să aibă capacitatea pentru a duce mai departe echipa de fotbal. Sigla este un bun al statului și va fi licențiată în urma unui contract.

Decizia este la nivelul Ministerului Apărării, dar vom găsi soluții, tradiția va continua, fotbalul de la Steaua nu va muri”, a spus juristul CS Steaua, care a lăsat astfel să se înțeleagă că dacă Gigi Becali nu va dori să liciteze, cineva tot va intra până la urmă în posesia mărcii.

Vezi și: Gigi Becali a primit o ofertă bombă pentru a vinde Steaua

Mai mult, întrebat dacă marca Steaua ar putea ajunge inclusiv în proprietatea celor de la Dinamo, juristul CS Steaua nu a exclus această variantă.

Totuși, Florin Talpan crede că cei de la FC Steaua sunt de fapt interesați de acest subiect.

”Și ei sunt foarte interesați, pentru că au investit foarte mulți bani pentru acest proces, au plătit o mare firmă de avocatură pentru a contesta decizia. Nu se ajungea aici dacă cei de la Steaua aveau actele în regulă. Această marcă este un drept de proprietate, este recunoscută internațional. Dacă nu este un bun al lor, trebuie să plătească.

Oricum, sunt sigur că CS Steaua va găsi soluții, tradiția va continua, fotbalul de la Steaua nu va muri”, a conchis Florin Talpan, luni, într-o intervenție telefonică la DigiSport.

Citește și: Dezastru pentru Armată dacă Steaua pleacă din Ghencea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel