EXCLUSIV  Arșinel, mesaj după replica lui Bendeac pentru Stela Popescu

L-am contactat pe Alexandru Arșinel după ce Mihai Bendeac a spus că Stela Popescu și-a petrecut "o jumătate din carieră alături de un submediocru fiert pe bani".

Actorul a zis că nu are nicio replică, dar a dat de înțeles că măsura valorii o dă publicul.

VEZI ȘI: Stela Popescu: Toate broaștele își dau cu părerea-VIDEO

"Nu am nicio replică. Nu răspund la așa ceva. Este treaba lui ce zice. Nu mă interesează. În locul meu, ani de-a rândul, a comentat publicul prin răspunsurile date la sondajele care au fost făcute, de exemplu la Gala "Zece pentru România". Au fost mai multe sondaje unde am ieșit pe primul loc, nu pe locul doi! Și nu doar acolo. Deci nu am ce să comentez pentru că a făcut-o deja publicul de-a lungul timpului. Astfel de lucruri se întâmplă, din păcate. Eu ce-am să fac?", a zis Alexandru Arșinel pentru DC News.

VEZI ȘI: Replica lui Bendeac după ce Stela Popescu a spus: "Orice prost face d-astea"

Amintim că totul a început după ce Stela Popescu a spus într-un interviu acordat în redacția noastră că "orice prost de pe stradă" poate să facă lucrurile pe care le face Mihai Bendeac.

CITEȘTE ȘI: Proces Bendeac. 'Amenințarea' unui mare actor

Partenerul de scenă al Stelei Popescu s-a aflat, datorită voturilor oamenilor, pe podiumul sondajelor naționale la categoriile "Cel mai iubit actor", "Cei mai iubiți români" sau "Cei mai de încredere români" din toate timpurile.

VEZI ȘI: Ce a zis Stela Popescu crezând că NU e filmată. Avem ÎNREGISTRAREA

În plus, Alexandru Arşinel a fost premiat pentru activitatea artistică şi managerială. El a primit Premiul Special UNITER pentru Teatrul de Revistă, Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, Premiul pentru spectacolele de musical acordat de Gala Premiilor reviste "Actualitatea Muzicală" a UCMR sau Premiul special "Ambasador al teatrului românesc".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel