Replica lui Bendeac după ce Stela Popescu a spus: "Orice prost face d-astea"

Mihai Bendeac a reacționat după ce Stela Popescu a zis că nu îl apreciază pentru stilul de umor, motivând că oricine ar putea să facă astfel de lucruri.

Marea actriță, într-un interviu acordat la DC News Live, a spus: "Mie nu îmi place Mihai Bendeac deloc, deși îl socotesc un băiat foarte talentat. Nu-mi place drumul acesta pe care l-a luat. Orice prost de pe stradă poate să facă de-astea, nu un artist, deși am auzit că a fost un student eminent la teatru. Nu știu cum să vă spun, nu e chiar să placă la toată lumea".

În replică, Mihai Bendeac a zis că Stela Popescu este al treilea artist de revistă al României, lăsând la o parte "că, o jumătate din carieră, a ales să o petreacă alături de un submediocru fiert pe bani". 

[citeste si]

"Stela Popescu este al treilea artist de revistă al României după Mircea Crișan și Constantin Tănase. Lăsând la o parte faptul că, o jumătate din carieră, a ales să o petreacă alături de un submediocru fiert pe bani, o invit să aleaga pe "oricine" de pe stradă care să joace în teatru Richard al III-lea și, în TV, să scrie/joace/realizeze 1.200 de momente dintre care îmi permit să spun că, bă, p..a mea, măcar 30%!chiar ok. :) Respect etern Doamna Stela! #dropthemike", a fost mesajul lui Mihai Bendeac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel