Cinci motive pentru care o femeie trebuie să doarmă goală

Dormitul în pielea goală poate fi privit ciudat de către unele persoane, însă acesta are avantajele sale, mai ales în cazul femeilor.

Dormitul în pielea goală poate proteja inima, întrucât reduce tensiunea arterială și anxietatea şi întăreşte sistemul imunitar, scrie Elite Daily.

Dormi mai bine

Este important ca noaptea să ne fie un pic răcoare, întrucât temperatura corpului trebuie să scadă cu aproape o jumătate de grad, pentru a putea adormi. Pijamalele ar putea întrerupe acest proces și astfel somnul este tulburat.

Poți să-ți aerisești părțile intime

Pentru că vaginul are climatul unei păduri tropicale, ar putea fi locul perfect pentru dezvoltarea bacteriilor. Dacă scăpați de chiloți și pijamale, vaginul primește mult necesarul aer de care are nevoie pentru a rămâne uscat și curat

Te simți mai sexy

Atunci când dormi goală, mintea ta intră în ”modul sexy”. Nu se compară nimic cu senzația pe care o ai dimineața, când te trezești goală alături de iubitul tău.

Faci mai mult sex

Dormitul în pielea goală încurajează relațiile sexuale. Sincer, din moment ce ești deja dezbrăcată, cât crezi că mai durează până tu și iubitul tău treceți la treaba?

CITEȘTE ȘI: Emily Ratajkowski, goală pe reţelele de socializare - FOTO XXX

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel