Apple schimbă în totalitate linia iPhone în 2017

Anul 2017 se anunţă a fi unul plin de surprize din partea celor mai mari producători de smartphone-uri din lume. Samsung şi Apple colaborează pentru a schimba în totalitate linia iPhone în 2017.

Surse citate de Noobz.ro spune că, Samsung va furniza Apple 100 de milioane de display-uri OLED începând cu 2017, toate acestea în urma unui acord semnat de cele două companii.

Raportul vine după ce o serie de surse au punctat faptul că, Apple plănuieşte să facă trecerea la display-uri OLED începând de anul viitor. Se pare că, înţelegerea între Apple şi Samsung ar valora în jur de 2,59 miliarde de dolari şi cele 2 companii se aşteaptă să menţină înţelegerea pentru cel puţin 3 ani de zile.

Mai mult decât atât, înţelegerea este pentru 100 de milioane de display-uri OLED de 5.5 inchi. Raportul nu face nicio precizare cu privire la posibilitatea ca Samsung să furnizeze display-uri de 4.7 inchi.

Un raport dat publicităţii luna trecută cu privire la planurile de viitor ale Apple în ceea ce priveşte display-urile, arată că gigantul din Cupertino va trece la OLED de 5.5 inchi în cazul următoarelor iPhone-uri ce vor fi lansate.

Află mai multe de pe Noobz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel