Apple amână pentru septembrie producția noului iPad

Cele mai respectate companii din lume
Cele mai respectate companii din lume

Grupul american Apple Inc. a decis să amâne producția unei noi versiuni a tabletei iPad cu ecran mai mare, informează Bloomberg News citând surse din interiorul companiei.

Potrivit acestor surse, producția noului iPad cu ecran de 12,9 inchi (32,24 centimetri) ar urma să înceapă în luna septembrie din cauza unor probleme legate de aprovizionarea cu display-uri. Inițial, Apple i-a informat pe furnizori că intenționa să înceapă să producă noua versiune de iPad în cursul acestui trimestru, însă în prezent a cerut furnizorilor să demareze producția de masă a display-urilor în a doua jumătate a acestui an deoarece mai are de rezolvat unele aspecte ce țin de designul noilor tablete destinate companiilor., notează Agerpres.

Potrivit Wall Street Journal, Apple se gândește în prezent să adauge la noile iPad-uri un port USB care să fie compatibil cu noua tehnologie USB 3.0 care promite viteze mai mari de transfer a datelor. De asemenea, un alt domeniu în care Apple vrea să facă îmbunătățiri este reducerea duratei pentru încărcarea a tabletelor precum și adăugarea de porturi pentru tastatură și mouse.

Apple vinde în prezent tablete iPad cu un display de 9,7 inchi (24,25 centimetri) precum și iPad mini cu un ecran de 7,9 inchi (19,7 centimetri). Oficial, Apple nu a dezvăluit că are intenția de produce un iPad cu ecran mai mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel