Apple, afirmație îndrăzneață. Ce spune despre iPhone!

Appel a făcut o afirmație îndrăzneață într-un proces în care departamentul de Justiție al SUA încearcă să obțină acces într-un iPhone confiscat.

Reprezentantul Apple a declarat că noile modele de Iphone nu pot fi accesate fără parolă, nici măcar de către companie, datorită tehnicii de criptare a datelor. Acesta a mai spus că Appale poate ajuta, teoretic, autoritățile să acceseze un telefon confiscat dacă este vorba de modele de iPhone mai vechi, scrie The Independent.

"Să forțezi Apple să acceseze date dintr-un telefon, fără avea dreptul legal de a face asta, ar însemna violarea încrederii între companie și clienți. În mod clar, Apple nu dorește să ajute autoritățile să acceseze date dintr-un iPhone, dar dacă ar vrea, ar fi imposibil să facă asta pe 90% dintre telefoanele care rulează iOS 8 sau mai nou", a spus avocatul companiei.

Într-o declarație legată de acest caz, CEO-ul companiei, Tim Cook a declarat, pentru Wall-Street Journal, că Apple nu permite serviciilor secrete să acceseze date de pe Iphone-uri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel