APARIȚIA serii la Convenția Republicanilor. Mesaj PUTERNIC: Cu toții ne rugăm pentru Trump! Se va ridica împotriva lui Biden-Harris!

În cadrul celei de-a 3-a seri a Convenției Naționale Republicane, o personalitate inedită a susținut un discurs pentru realegerea lui Donald Trump la Casa Albă.

Acum, o măicuță catolică, sora Byrne a fost medic chirurg, ofițer în retragere și misionară. Maica a ținut un discurs în care a punctat de ce îl susține pe Donald Trump.

'Bună seara. Sunt sora Dede Byrne și aparțin comunității Little Workers of the Sacred Hearts of Jesus and Mary. Pe 4 iulie, am fost onorată să fiu unul dintre oaspeții președintelui la sărbătorirea SUA. Trebuie să mărturisesc că de curând m-am rugat în capelă și i-am cerut Lui Dumnezeu să-mi permită să fiu o voce, un instrument pentru viața umană. Și acum iată că vorbesc la Convenția Națională Republicană. Ar fi bine să fim atenți la ce ne rugăm.' a declarat maica.

'Și, în timp ce avem tendința să ne gândim că cei marginalizați trăiesc dincolo de granițele noastre, adevărul este că cel mai mare grup marginalizat din lume poate fi găsit aici în Statele Unite. Ei sunt nenăscuții. În calitate de creștini, l-am întâlnit pentru prima dată pe Iisus ca un embrion în pântecele unei mame fecioare și l-am văzut născut nouă luni mai târziu în sărăcia peșterii. Nu este o coincidență faptul că Iisus s-a ridicat pentru ceea ce a fost drept și a fost răstignit pentru că ceea ce a spus nu a fost corect sau la modă din punct de vedere politic.' a menționat Deirdre Byrne.

'În calitate de adepți ai Lui Hristos, suntem chemați să ne ridicăm în viață împotriva corectitudinii politice. Trebuie să luptăm împotriva unei agende legislative care sprijină și chiar sărbătorește distrugerea vieții încă din pântece. Rețineți că legile pe care le creăm definesc modul în care ne vedem umanitatea. Trebuie să ne întrebăm: Ce spunem atunci când intrăm scoatem o viață nevinovată, neputincioasă, fără voce din pântecele unei femei? Ca medic, pot spune fără ezitare: Viața începe la concepție.' a mai spus Deirdre Byrne.

VEZI ȘI American de culoare, 'de-o viață democrat', il susține pe Trump. Mesaj TĂIOS către Biden și mișcarea Black Lives Matter

'Ceea ce am de spus poate fi dificil de auzit de unii, dar o spun pentru că nu sunt doar pro-viață, ci sunt viață eternă. Vreau ca toți să ajungem într-o zi împreună în cer. Ceea ce mă aduce la motivul pentru care sunt astăzi aici: Donald Trump este cel mai pro-viață președinte pe care această națiune l-a avut vreodată, apărând viața în toate etapele ei. Credința sa în sfințenia vieții transcende politica. Președintele Trump se va ridica împotriva lui Biden-Harris, care este cel mai mare candidat prezidențial anti-viață vreodată, susținând chiar ororile avortului și infanticidului pe termen lung. Datorită curajului și convingerii sale, președintele Trump a obținut sprijinul comunității pro-viață a Americii. Mai mult, el are în spate o națiune de oameni de religioși. Ne veți găsi aici cu arma noastră de alegere, rozariul. Mulțumesc, dle președinte, cu toții ne rugăm pentru dvs.' a concluzionat maica Deirdre Byrne, în cadrul celei de-a 3-a seri a Convenției Naționale Republicane.

VEZI ȘI Pence, ATAC la Biden: Este un cal troian! Nu vom lăsa să se întâmple asta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel