Apariție șocantă a unui fost deputat PDL în emisiunea lui Mircea Dinescu

Un important om de afaceri și fost deputat de București din partea PDL în legislatura 2008-2012 a șocat cu noul look afișat în emisiunea pe care poetul Mircea Dinescu o realizează la TVR 2. 

Poetul şi publicistul Mircea Dinescu realizează la TVR 2 emisiunea "De la Dinescu...citire!", unde invitați sunt bogații României, oameni, care crede el, pot influența destinul țării. 

Astfel, invitatul de miercuri seară al poetului Mircea Dinescu a fost Silviu Prigoană, deputat de București din partea PD-L în legislatura 2008-2012. Numai că omul de afaceri a șocat, afișând un aspect total schimbat față de perioada în care apărea destul de des pe sticlă.

Silviu Prigoană a etalat nu numai o barbă nerasă de o bună bucată de vreme, ci și un păr mai mare ca de obicei și destul de încărunțit, iar motivul pentru o astfel de apariție a fost dezvăluit chiar de către omul de afaceri, pentru reporterii wowbiz.ro: "Mi-am lăsat barba special pentru Dinescu, iar acum o să mi-o rad".

Fostul deputat PDL a mai fost surprins cu un look la fel de șocant la scurt timp după ce soția sa, Adriana Bahmuțeanu, a plecat din casa în care locuia cu Prigoană împreună cu cei doi copii ai lor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel