De ce a divorțat Silviu Prigoană

prigoana
prigoana

După o lungă tăcere de la despărțirea de Adriana Bahmuțeanu, Silviu Prigoană a rupt tăcerea la emisiunea "Acces direct" de la Antena 1. Acuzat de Bahmuțeanu că a fost violent, acesta cere în schim probe. Demnitarul a ținut, de asemenea, să-i transmită soției că e primul proces de divorț pe care îl intentează.

Acuzat că ar fi fost un soț și tată violent, Silviu nu vrea să explice nimic. Cere, în schimb, probe. “Oricine poate să spună orice, dar mai trebuie sa fie și probat. Până la proba contrarie o fi ca dânsa. Sunt nonviolent! Poate violența, în accepțiunea dânsei e faptul că nu am vrut să o iau pe mă-sa la mare, e o violență turistică”, a spus el.

 “Eu am încercat, fiind demnitar al statului român în funcție, să îndeplinesc procedurile legale. Adică în lege nu a scris că dacă cumva îți fuge nevasta de acasă cu copiii te duci cu o gașca și îi spargi capul. Nu, în lege zice că te duci la poliție, anunți organele respective, m-am dus, am anunțat, m-am dus la tribunal, am depus hârtie în scris cu adresa de la poliție și am cerut în mod expres să aducă copiii de pe unde or fi ei în domiciliu până la clarificarea situației.

Judecatoarea nu a înțeles ce am cerut eu în instanață și dânsa a crezut că am cerut custodia copiilor. Nu, eu am cerut protecția minorilor, nu am cerut custodia copiilor. A fost o neînțelegere a unor judecători care nu au știut că au intrat noi legi în funcțiune în România. […] Lumea a înțeles că eu am cerut copiii. Nu, eu am cerut copiii să fie aduși acasă”, a precizat Silviu Prigoană.

Demnitarul a ținut, de asemenea, să-i transmită soțtiei că e primul proces de divorț pe care îl intentează. “E primul intentat de mine.Sotia mea a divortat prima data dupa 27 de zile. Eu am stat trei ani! Eu nu am divortat si motivul de divort nu e pentru ca nu am vrut sa o iau pe ma-sa la mare. Stiti ca in piesa aia: ma-sa are cratima! Dar motivul a fost parasirea domiciliului" a mai precizat Prigoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel