EXCLUSIV  Anunț în direct la DCNews! Viorica Dăncilă: ”Voi CANDIDA”

Viorca Dăncilă, președintele partidului NOI
Viorca Dăncilă, președintele partidului NOI

Viorica Dăncilă, fost premier al României până în noiembrie 2019, a dezvăluit în premieră planurile politice pentru alegerile viitoare.

Invitată în emisiunea realizată de DC NewsTV și  moderată de analistul politic Bogdan Chireac, Viorica Dăncilă a făcut în premieră marele anunț: ”Voi candida”

Întrebată dacă noul partid înființat, NOI, va avea un candidat la alegerile prezidențiale, aceasta a răspuns ”categoric da”, însă nu a venit cu precizări în ceea ce privește numele posibilului candidat. 

”Nu pot (să spună numele candidatului la prezidențiale n.r.), nu pentru că nu vreau. Nu putem pentru că trebuie să vedem cum evoluează partidul, cine se bucură de mai multă susținere... sunt mai mulți factori care condiționează alegerea candidatului pentru prezidențiale”, a declarat Viorica Dăncilă.

”Ceea ce pot să vă spun este că voi candida pe o listă. Că va fi parlamentară, europarlamentară, nu știu, dar voi candida pe o listă”, a precizat Viorica Dancilă, președintele partidului NOI.

Viorica Dăncilă dă cărțile pe față după întoarcerea în politică: ”Credeam că drumul meu va fi în BNR”. De ce a făcut pasul

"Sincer, nu credeam că voi mai reveni în politică. Am pornit atunci pe alt drum, am mers la BNR în cadrul biroului de sustenabilitate şi economie verde. Erau lucruri care efectiv erau de interes pentru România, erau de interes pentru Europa.

Am lucrat foarte mult acolo cu o echipă foarte bine pregătită şi credeam că drumul meu va fi în cadrul BNR. Am făcut acest pas pentru că sunt un bun român, sunt un om care îşi iubeşte țara, sunt un om care nu poate doar să privească, să fie simplu spectator la declinul din vieţile noastre, la declinul în care este România în momentul actual", a declarat Viorica Dăncilă.

Citește întreaga știre AICI.

DEZVĂLUIRE: Cum a fost înlăturată Viorica Dăncilă. ”TRĂDAREA a venit din propriul partid”

"Este un moment neplăcut pentru mine. Sper să nu îl mai trăiesc. Problema a venit din propriul partid. Nu pot să acuz PNL sau alt partid, pentru că trădarea a venit din propriul partid. Dar nu vreau să discut despre asta, nu m-am reîntors în politică pentru a ataca alţi lideri politici sau alte partide, ci pentru că ştiu că pot veni cu soluţii şi să ofer o altă alternativă de a face politică. Vreau un nou început pentru politica românească. Mai mult consens şi mai multă unitate în politică şi nu numai", a declarat Viorica Dăncilă la interviurile DC NEWS. 

Citește întreaga știre AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel