Antun Palic, fantoma de la Dinamo

Antun Palic a revenit la Dinamo ca un star dar se dovedește a fi doar o prezență fantomatică în echipa condusă de Bratu.

Croatul Antun Palic a revenit în „Ștefan cel Mare" în iarnă, ca o mare speranță, însă a dispărut din echipa dinamovistă.

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 29 de ani nu s-a impus la Dinamo din cauza accidentărilor, respectiv din cauza formei fizice slabe. Florin Bratu a declarat imediat ce a comunicat noua strategie, că va încerca să-l readucă la în formă pe fotbalistul transferat la echipă sub mandatul lui Miriuță.

„Antun a demonstrat că e un jucător bun, a fost și căpitan aici, din punct de vedere fizic el încă nu e la un nivel ridicat, pentru că n-a jucat în Belgia. Eu l-am găsit aici, nu e problema mea de ce a fost adus. Poate clubul și antrenorul n-au știut în ce situație e, dar am încredere că-l pot salva. În două săptămâni, îl pun pe picioare!", a declarat Bratu pentru GSP.

Palic ar putea rata și meciul cu Botoșani

Palic a ratat meciul cu Gaz Metan, pentru că nu a vrut să riște, resimțind probleme musculare. De asemenea, este posibil să rateze și derby-ul play-out-ului cu Botoșani, de sâmbătă seară.

Palic a jucat doar 25 de minute pentru „câini" în 3 meciuri și este cotat la 800.000 de euro, conform Transfermarkt.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel