Antonescu dezvăluie ce a vorbit cu Băsescu despre Silaghi

Președintele PNL Crin Antonescu a dezvăluit, sâmbătă seara, ce a vorbit în dimineața aceleiași zile, la Cotroceni, cu Traian Băsescu, în legătură cu propunerea lui Ovidiu Silaghi pentru funcția de ministru al Transporturilor.

[caption id="attachment_344425" align="alignleft" width="310"] foto: finantistii.ro[/caption]

Prezent în studioul emisiunii "Q&A" de la Antena 3, liderul liberal a fost întrebat de Alessandra Stoicescu: "Cum au decurs discuțiile cu președintele Traian Băsescu în legătură cu desemnarea lui Ovidiu Silaghi ca ministru al Transporturilor?"

"Ne-am întâlnit, dar nimic spectaculos. Nu e vorba de condiții. A fost pur și simplu o discuție pe tema propunerii noastre, Ovidiu Silaghi, pe care am menținut-o. Nu e adevărat că domnia sa a luat o decizie în aceasta privință. Nici nu l-a acceptat, nici nu l-a respins pe Ovidiu Silaghi.

Decizia președintelui este să lase să curgă interimatul premierului Victor Ponta, în ideea că va finaliza privatizarea CFR Marfă. Iar la sfârșitul acestui interimat va lua o decizie, se va pronunța, în cazul în care propunerea noastră va rămâne aceeași. Nu a spus că ar avea vreun motiv pentru care să-l refuze pe Ovidiu Silaghi", a răspuns președintele Senatului.

Un pretext pentru refuz

Prezent în emisiune, analistul politic Bogdan Chirieac a lansat următoarea ipoteză, despre care Crin Antonescu a notat că "e de luat în calcul":

"Poate această amânare este un pretext al domnului Băsescu de a-l refuza și de a-l menține pe Victor Ponta interimar, pentru a nu perturba procesul de privatizare al CFR Marfă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel