Anna Sorokin recunoaște că ar fi putut minți. Puțin!

Anna Sorokin/Delvey (dreapta) / Sursă foto: Instagram (@theannadelvey)
Anna Sorokin/Delvey (dreapta) / Sursă foto: Instagram (@theannadelvey)

Anna Sorokin, o tânără care a pretins că este milionară și a înșelat mai multe personalități și bănci din New York, a recunoscut că ar fi mințit. 

Anna Sorokin, care a pretins că este o bogată moștenitoare germană, a devenit personajul principal în serialul de succes Netflix „Inventing Anna”. Într-un interviu, aceasta vorbește din spatele gratiilor.

Sorokin, alias Anna Delvey, a apărut în cel mai recent episod al podcastului „Call Her Daddy” și a vorbit cu gazda Alex Cooper despre diferite subiecte, de la faptul că accentul ei ar fi fals, deși ea spune că nu este, până la o posibilă căsătorie pentru un card verde american. Întrucât Sorokin se află în prezent în custodia poliției imigrări și în așteptarea deportării, interviul video s-a desfășurat în mai multe etape, deoarece Cooper și Sorokin au trebuit să continue să se reconecteze la telefon când timpul expira.

Sorokin a devalizat mai multe bănci și și-a lăsat prietenii fără bani

A fost acuzată că și-a înșelat prietenii pe care i-a convins că este o moștenitoare bogată și a fost condamnată în 2019 pentru furtul de 200.000 de dolari de la bănci. Pe podcast, Sorokin a recunoscut că a mințit despre statutul și trecutul ei. ”Cred că am făcut-o. Adică, nu pot spune un exemplu exact, dar sunt sigură”, spuse ea.

Cu toate acestea, Sorokin a adăugat că nu ”a spus niciodată minciuni fără sens”. Ea i-a mai spus lui Cooper că nu pretindea că este o moștenitoare germană.

Eram din Germania, ceea ce este adevărat, dar nimeni nu m-a întrebat vreodată despre jobul meu. Nimeni nu te întreabă cine sunt părinții tăi și câți bani câștigă. Este pur și simplu scandalos", a spus Sorokin.

Ea a spus, de asemenea, că nu simte cu adevărat fascinația pentru ea sau povestea ei.

Ar putea fi deportată în Germania

”A fost o surpriză pentru mine că oamenii ar fi atât de interesați de felul în care am abordat lucrurile, asta pentru că totul avea atâta de mult sens pentru mine”, a spus ea.

În ceea ce privește posibila deportare în țara natală, Sorokin a spus că speră să nu se întâmple, dar dacă se va întâmpla, are opțiuni.

”Pot merge oriunde altundeva în lume”, a spus ea.” Nu e ca și cum ar trebui să rămân în Germania” a continuat Sorokin. 

Citește articolul nostru pe aceiași temă AICI: Inventing Anna, serialul din topul Netflix. Cum închipuirea dusă la delir devine realitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel