Spune că și-a cerut scuze, deși nu prietenilor. Anna Sorokin, falsa moștenitoare: Merit o a doua șansă

Sursă foto: Captură video CNN
Sursă foto: Captură video CNN

Anna Sorokin a acordat pentru CNN un interviu în care vorbește despre greșelile sale. 

Întrebată dacă are regrete, Anna Sorokin, inspirația din spatele seriei Netflix ”Inventing Anna” a răspuns afirmativ. 

”Cu siguranță, da, îmi pare atât de rău pentru unele alegeri pe care le-am făcut”. Aceasta a mai spus și că și-a cerut scuze pentru ”deciziile luate”, dar nu în particular, ci în fața instanței. Aceasta a argumentat că nu a furat de la prieteni și că singura persoană de la care s-a presupus că a furat a primit un verdict care a fost în favoarea lui Sorokin. 

Aceasta a afirmat că a furat doar de la ”instituții financiare” și că ”era tânără și acum a învățat din greșelile sale.”

Vrea să le demonstreze altora că au greșit în privința ei

Sorokin nu a plecat din SUA după ce și-a ispășit pedeapsa pentru faptele sale, astfel a rămas în detenția autorității pentru imgranți, preferând să fie ”încarcerată în SUA, decât liberă în Europa.”

”Încerc să repar unele greșeli pe care le-am făcut, nu să plec și să trec mai departe și să accept etichetele care mi se pun. Am făcut asta deja în pușcărie și am încercat să le demonstrez oamenilor că au greșit în privința mea”, a spus Sorokin. 

În privința șederii sale în SUA, aceasta a afirmat că rămâne pentru că ”merită o a doua șansă.”

”Am făcut o greșeală și mi-am ispășit pedeapsa și merit o a doua oportunitate”, a spus Anna Sorokin în interviul acordat pentru CNN.

Sorokin a fost eliberată din arest

Anna Sorokin, falsa moștenitoare pe care se bazează filmul „Inventing Anna” de pe Netflix, a fost eliberată vineri din detenția ICE (Immigration and Custom Enforcement - Biroul de Imigrări și Vamă - trad.). Juda Engelmayer, un purtător de cuvânt al lui Sorokin, a confirmat eliberarea într-un e-mail către CNN.

„Ea va rămâne sub supravegherea ICE, dar va putea lupta împotriva deportării ei fără custodie fizică”, a declarat săptămâna trecută John Sandweg, fost director interimar al Imigrării și Controlului Vamal, care face parte din echipa juridică a lui Sorokin.

Judecătorul de imigrare Charles Conroy a deschis calea pentru eliberarea lui Sorokin la începutul acestei săptămâni, stabilindu-i cauțiunea la 10.000 de dolari și solicitându-i să respecte anumite condiții. Printre acestea: să nu rămână în afara rețelelor de socializare și să rămână la aceeași adresă rezidențială 24 de ore pe zi, în timp ce cazul ei continuă. Hotărârea judecătorului a mai spus că ICE poate folosi un monitor legat la gleznă pentru a o urmări pe Sorokin. 

Pseudo-moștenitoarea a devenit vedetă pe Netflix

Sorokin a fost găsită vinovată că a furat mai mult de 200.000 de dolari de la bănci și prieteni în timp ce își croia drum în înalta societate din New York, a declarat procurorul districtual din Manhattan după condamnarea ei din 2019. Cazul ei a atras atenția pe scară largă după un articol din 2018 din revista New York.

Acest articol a devenit baza pentru pelicula „Inventing Anna” de Shonda Rhimes, o dramatizare care a fost lansată pe Netflix în februarie și a devenit rapid una dintre cele mai populare emisiuni ale streamerului. Actrița Julia Garner, cunoscută pentru rolul său câștigător al Emmy ca Ruth din „Ozark”, a jucat rolul lui Sorokin.

Inventing Anna a înregistrat cele mai multe ore de vizionare pentru un serial în limba engleză într-o săptămână de când Netflix a început un nou sistem de rating vara trecută, scrie BBC. Serialul în nouă părți, o are în distribuția sa pe Julia Garner din Ozark în rolul falsei moștenitoare germane Anna Sorokin. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel