Anna Sorokin, pseudo-moștenitoarea și multi-milionara, a ieșit din pușcărie

Anna Sorokin/Delvey (dreapta) / Sursă foto: Instagram (@theannadelvey)
Anna Sorokin/Delvey (dreapta) / Sursă foto: Instagram (@theannadelvey)

Anna Sorokin, cea care a lăsat înalta societate a New Yorkului fără sume importante de bani, a ieșit din închisoarea în care era deținută în SUA.

Anna Sorokin, falsa moștenitoare pe care se bazează filmul „Inventing Anna” de pe Netflix, a fost eliberată vineri din detenția ICE (Immigration and Custom Enforcement - Biroul de Imigrări și Vamă - trad.). Juda Engelmayer, un purtător de cuvânt al lui Sorokin, a confirmat eliberarea într-un e-mail către CNN.

„Ea va rămâne sub supravegherea ICE, dar va putea lupta împotriva deportării ei fără custodie fizică”, a declarat John Sandweg, fost director interimar al Imigrării și Controlului Vamal, care face parte din echipa juridică a lui Sorokin.

Judecătorul de imigrare Charles Conroy a deschis calea pentru eliberarea lui Sorokin la începutul acestei săptămâni, stabilindu-i cauțiunea la 10.000 de dolari și solicitându-i să respecte anumite condiții. Printre acestea: să nu rămână în afara rețelelor de socializare și să rămână la aceeași adresă rezidențială 24 de ore pe zi, în timp ce cazul ei continuă. Hotărârea judecătorului a mai spus că ICE poate folosi un monitor legat la gleznă pentru a o urmări pe Sorokin. 

Aceasta a fost eliberată vineri. 

Sorokin a devenit vedetă pe Netflix

Ea a fost în detenție ICE timp de 17 luni, potrivit avocatului ei, la Centrul de corecție Orange County din nordul statului New York, la aproximativ 60 de mile de New York City.

„Suntem recunoscători că Instanța a fost de acord că detenția ei nu este necesară”, a spus Sandweg într-o declarație vineri.

Sorokin a fost găsită vinovată că a furat mai mult de 200.000 de dolari de la bănci și prieteni în timp ce își croia drum în înalta societate din New York, a declarat procurorul districtual din Manhattan după condamnarea ei din 2019. Cazul ei a atras atenția pe scară largă după un articol din 2018 din revista New York.

Acest articol a devenit baza pentru pelicula „Inventing Anna” de Shonda Rhimes, o dramatizare care a fost lansată pe Netflix în februarie și a devenit rapid una dintre cele mai populare emisiuni ale streamerului. Actrița Julia Garner, cunoscută pentru rolul său câștigător al Emmy ca Ruth din „Ozark”, a jucat rolul lui Sorokin.

Inventing Anna a înregistrat cele mai multe ore de vizionare pentru un serial în limba engleză într-o săptămână de când Netflix a început un nou sistem de rating vara trecută, scrie BBC. Serialul în nouă părți, o are în distribuția sa pe Julia Garner din Ozark în rolul falsei moștenitoare germane Anna Sorokin.

Serialul a fost vizionat timp de 196 de milioane de ore săptămâna trecută și peste 77 de milioane de ore de vizionare în weekendul lansării sale pe 11 februarie. Doar Squid Game, drama coreeană rămâne cea mai vizionată emisiune de pe Netflix, atingând un apogeu de aproape 572 de milioane de ore într-o singură săptămână. Vezi mai multe AICI

Anna Sorokin recunoaște că ar fi putut minți

Anna Sorokin, care a pretins că este o bogată moștenitoare germană, a devenit personajul principal în serialul de succes Netflix „Inventing Anna”. Aceasta a vorbit într-un interviu din spatele gratiilor.

Sorokin, alias Anna Delvey, a apărut în cel mai recent episod al podcastului „Call Her Daddy” și a vorbit cu gazda Alex Cooper despre diferite subiecte, de la faptul că accentul ei ar fi fals, deși ea spune că nu este, până la o posibilă căsătorie pentru un card verde american. Interviul video s-a desfășurat în mai multe etape, deoarece Cooper și Sorokin au trebuit să continue să se reconecteze la telefon când timpul expira, conversația având loc pe perioada detenției. Citește continuarea interviului ei AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel