ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, schimbări anunțate de meteorologi

Irina Constantin / 13 feb 2019 / 21:04 Salveaza PDF Comentarii
ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, schimbări anunțate de meteorologi
ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, schimbări anunțate de meteorologi

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, schimbări anunțate de meteorologi Meteorologii au actualizat prognoza meteo pe o lună. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, schimbări anunțate de meteorologi 11 - 18 februarie 2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării, abatere termică pozitivă ce va fi mai accentuată în regiunile nord-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile centrale, nord- estice și în zonele montane, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, schimbări anunțate de meteorologi 18 - 25 februarie 2019

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această perioadă vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, schimbări anunțate de meteorologi 25 februarie - 4 martie 2019

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în extremitatea de nord-est, de nord-vest și de sud-vest a teritoriului. Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea vestică a țării, iar în restul teritoriului va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, schimbări anunțate de meteorologi 4 - 11 martie 2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval pe arii relativ extinse în jumătatea de vest a țării, dar și în regiunile nord-estice. În restul teritoriului temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării.

Vezi și: EXCLUSIV Pensionari carduri STB. Haos la ghișeele de bilete, situație fără precedent


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24