ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, până-n 15 aprilie

Irina Constantin / 15 Martie 2019 / 23:12 Salveaza PDF Comentarii

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, până-n 15 aprilie ANM a emis prognoza meteo pe o lună, pentru perioada 18 martie - 15 aprilie 2019. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună, până-n 15 aprilie


ANM, prognoza meteo. Vremea 18 - 25 martie 2019

 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul teritoriului, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

ANM, prognoza meteo. Vremea 25 martie - 1 aprilie

 

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

ANM, prognoza meteo. Vremea 1 - 8  aprilie

 

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice acestei perioade, posibil ușor mai ridicate în vestul și nord-vestul extrem al țării. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile intracarpatice și în general apropiat de cel normal pentru această săptămână în rest. 

ANM, prognoza meteo. Vremea 8 - 15 aprilie

 

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în regiunile sudice și sud-estice și ușor deficitare în nord-vestul teritoriului.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26